Nyheder

27/09-2015
FCF fik 0-0 med kun ni mand

FC Fredericia og HB Køge bød hinanden op til dans søndag eftermiddag, hvor FC Fredericia sluttede kampen med bare ni mand. Alligevel lykkedes det at sikre sig det ene point.

I midtugen leverede FC Fredericia en af rundens største overraskelser i DBU Pokalen, da Ove Pedersens mandskab sendte OB ud af turneringen med et 2-1 nederlag i rygsækken.

I dag stod den så igen på Bet25 Liga-bold, da HB Køge gæstede Monjasa Park. Men det skulle ikke vise sig at blive en seværdig affære.

Første halvleg var nemlig langt fra særlig velspillet. Begge hold havde problemer med at sammensætte flere afleveringer i træk, hvorfor antallet af chancer derfor var på det minimale.

I det 44. minut faldt halvlegens første store mulighed, da HB Køges brasilianske angriber, Caion, var tæt på at trampe sig igennem FC Fredericia-forsvaret, men tæt på mål kom Jeppe Højbjerg ud i vigtig mellemting mellem en fodparade og en tackling.

Anden halvleg blev lidt mere begivenhedsrig, men det var ikke på grund af en overflod af chancer. De mest i øjenfaldende momenter var nemlig, da FC Fredericia blev reduceret til ni mand indenfor godt og vel et kvarter.
Først blev anfører, Christian Ege, præsenteret for sit andet gule kort i det 53. minut, efter en sen tackling i maveregionen på en HB Køge-spiller, og efter 69 minutter måtte Nicholas Gotfredsen tidligt i bad – ligeledes efter sit andet gule kort – efter at have stoppet en HB Køge-omstilling.

Det betød også, at FC Fredericia blev presset langt tilbage på egen banehalvdel, men rigtig farlige blev HB Køge aldrig.

I den anden ende kom FC Fredericias farligste mulighed efter et Nikolaj Hagelskjær frisparksindlæg, som Matej Podstavek var tæt på at få sat hovedet på. I stedet kunne HB Køge-keeper klare skærene over to omgange.

Dermed lignede det længe en nulløsning, mens dybt inde i dommerens tillægstid spillede HB Køge sig frem til en gigantisk 100 procent chance, som skulle have givet mål.

HB Køge formåede at komme ned bagved FC Fredericia backkæden, og med en præcis tværaflevering blev HB Køges Adam Bedell spillet helt fri inde i det lille felt. Men på imponerende vis formåede angriberen at sparke bolden over, og dermed kunne FC Fredericia trods en uinspirerende indsats glæde sig over at have fightet det ene point hjem.

Dermed står FC Fredericia nu noteret for 16 point – hvilket rækker til en fjerdeplads. Dog har Ove Pedersens tropper en kamp i hånden. En kamp, som man skal spille nu på onsdag på udebane mod Skive IK.

Kampfakta:
4´ – Gult kort – Alexander Ludwig, HB Køge
23´ – Gult kort – Nicholas Gotfredsen, FC Fredericia
34’ – Gult kort – Christian Ege, FC Fredericia
53´- Gult kort – Christian Ege, FC Fredericia
69´- Gult Kort – Nicholas Gotfredsen, FC Fredericia

Tilskuertal: 940

Startopstilling:
3. Nicholas Gotfredsen
7. Dennis Høegh
8. Admir Catovic (ud, 46´)
15. Brent McGrath (ud, 56´)
16. Niels Letort
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege Nielsen
21. Nikolaj Hagelskjær
22. Oliver Feldballe
33. Jeppe Højbjerg

Udskiftere: 30. Jakob Køhler, 2. Mikkel Knudsen, 4. Emil Peter Jørgensen, 5. Rógvi Baldvinsson (ind, 56´), 10. Anders Hostrup (ind, 46´), 12. Tobias Perch-Nielsen og 14. Mathias Jacobsen.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA