Nyheder

10/04-2015
FCF henter Hjalte Bo Nørregaard

FC Fredericia henter den 34-årige midtbanespiller, Hjalte Bo Nørregaard, ind på en aftale, der gælder for resten af sæsonen.

FC Fredericia får tilgang med øjeblikkelig virkning af den rutinerede midtbanespiller, Hjalte Bo Nørregaard, som har underskrevet en aftale gældende for resten af foråret.

34-årige Hjalte Bo Nørregaard kommer på en fri transfer, efter at han i vinter forlod Vendsyssel FF, og direktør, Stig Pedersen, glæder sig over tilgangen af den erfarne midtbanespiller.

– På grund af de mange skader vi er ramt af, har vi valgt at se efter at få styrket truppen, og da muligheden for at tilknytte Hjalte dukkede op, så slog vi til. Derfor er vi rigtig glade for, at Hjalte har valgt at komme her til FC Fredericia, siger direktør, Stig Pedersen, og fortsætter.

– Selvom Hjalte ikke har været i kamp siden november måned, så håber og tror vi på, at han qua hans store rutine kan hjælpe os i forårets resterende kampe.

– Det giver hele truppen et løft at få en spiller ind med de meritter og den store erfaring, som han har, og nu håber vi så, at vi kan få kørt Hjalte godt ind på holdet, så han bliver til stor gavn for FC Fredericia, slutter Stig Pedersen.

Hjalte Bo Nørregaard står blandt andet noteret for fem mesterskaber og to pokaltitler fra sin tid i FC København, mens han også har fire A-landskampe på CV’et.

Hjalte Bo Nørregaard fakta:
Født: 08.04.1981
Position: Midtbane
Højde: 182 cm
Tidl. klubber: FC København, Heerenveen, AGF & Vendsyssel FF


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA