Nyheder

03/12-2015
FCF i vanvittig 4-4-deler

FC Fredericia sluttede 2015 af med en intet mindre end vanvittig 4-4 kamp mod FC Roskilde.

Sidste kamp i 2015 var på programmet for FC Fredericia torsdag, da man gæstede FC Roskilde på Roskilde Idrætspark i det udsatte Bet25 Liga-opgør, som oprindeligt skulle have været spillet forrige søndag.
Men på grund af en massiv mængde sne blev kampen altså udsat til i dag.

Og her var hjemmeholdet for FC Roskilde klar for start. Der gik nemlig ikke mere end fire minutter før man bragte sig foran med 1-0. Mikkel Nøhr Christensen scorede efter en smule passivt FC Fredericia-forsvarsspil, og så var kampen ligesom skudt i gang.

Efter et kvarter blev det endnu værre for FC Fredericia, da FC Roskilde udbyggede føringen. Efter en dødbold fik Bajram Fetai lov til at passere Jeppe Højbjerg, og så var mareridtsstarten for FC Fredericia en kendsgerning.

Halvvejs i første halvleg sparkede Nikolaj Hagelskjær dog flot FC Fredericia tilbage i opgøret med et følt frispark. 1-2 og her stoppede det ikke. For efter 33 minutter kom udligningen, idet Rógvi Baldvinsson prompte straffer en stor fejl af FC Roskilde-keeper, Thomas Villadsen, som ikke fik ordentlig fat på et indlæg.

Det resultat holdt til pausen, men anden halvleg skulle blive mindst ligeså målrig.
Der var nemlig ikke spillet mere end syv minutter af anden halvleg før Brent McGrath checkede ind med sin ottende sæson scoring og gjorde det dermed til 2-3 på rigtig skarpretter manér.

Efter 66 minutter viste Brent McGrath igen skarphed, da han efter et hjørnespark fra Hagelskjær resolut bankede bolden i kassen til 2-4 og så var FC Fredericia på fornem sejrskurs i efterårets sidste kamp.

Desværre ville hjemmeholdet det anderledes. De svarede hurtig tilbage med en reducering ved Mikkel Nøhr Christensen blot fem minutter efter McGraths andet mål.

Og seks minutter før tid fik FC Roskilde udlignet til resultat 4-4, hvilket også var cifrene, som lyste på lystavlen efter de 90 minutter.

Dermed må FC Fredericia gå på vinterpause ovenpå en fuldstændig vanvittig medrivende fodboldkamp, som desværre kun kastede et enkelt point af sig i den sidste kamp i 2015, selvom man i første omgang fik vendt et truende 0-2 nederlag.

Første kamp i Bet25 Ligaen i foråret for FC Fredericia er ude mod Silkeborg IF d. 13. marts.

Kampfakta:
4´- 1-0 – Mikkel Nøhr Christensen, FC Roskilde
15´ – 2-0 – Bajram Fetai, FC Roskilde
22´ – 2-1 – Nikolaj Hagelskjær, FC Fredericia
33´ – 2-2 – Rógvi Baldvinsson, FC Fredericia
52´- 2-3 – Brent McGrath, FC Fredericia
66´- 2-4 – Brent McGrath, FC Fredericia
71´- 3-4 – Mikkel Nøhr Christensen, FC Roskilde

Startopstilling:
3. Nicholas Gotfredsen
4. Emil Peter Jørgensen
5. Rógvi Baldvinsson
7. Dennis Høegh
14. Mathias Jacobsen (ud, 66´)
15. Brent McGrath
17. Matej Podstavek
20. Christian Ege
21. Nikolaj Hagelskjær
22. Oliver Feldballe (ud, 66´)
33. Jeppe Højbjerg

Udskiftere: 30. Jakob Køhler, 2. Mikkel Knudsen (ind, 66´), 8. Admir Catovic, 9. Marco Hansen (ind, 66´), 10. Anders Hostrup, 16. Niels Letort og 27. Christian Nissen.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA