Nyheder

01/11-2015
FCF led endnu en hård skæbne

FC Fredericia havde et massivt spilovertag og produktion af chancer mod Vendsyssel FF, og bedst som det lignede FC Fredericia var tættest på sejren stjal Vendsyssel de tre point med en scoring kort før tid.

Få dage efter pokalkampen mod FC København, som bød på 120 spændende minutter, inden det desværre blev til et exit, var der igen søndag eftermiddag Bet25 Liga på programmet for FC Fredericia.

Her kom rækkens nummer to, Vendsyssel FF, nemlig på besøg på Monjasa Park, men med tre point kunne FC Fredericia hale lidt ind på netop Vendsyssel og kravle tættere på en af de tre oprykningspladser.

FC Fredericia startede da også kampen rigtig stærkt, og allerede efter seks minutters spil burde, man have bragt sig foran, da Marco Hansen og Brent McGrath opsnappede bolden fra Vendsyssel-forsvaret. Desværre fik de ikke omsat den store mulighed til scoring, mens heller ikke Nikolaj Hagelskjær fik scoret på returen lidt uden for feltet.

I den anden ende var Vendsyssel tættest på få minutter efter, men Hallur Hansson sparker langt over mål fra tæt hold, efter at FC Fredericia var en smule sløset i situationen.

Efter 21 minutter var Nicholas Gotfredsen tæt på at bringe FC Fredericia foran på et flot hovedstød, men kun en fornem redning af Jesper Christiansen i Vendsyssel-buret forhindrede et føringsmål til FC Fredericia.

Et minut før pausefløjt fik Gotfredsen dog sit mål. Et hjørnespark endte hos Nikolaj Hagelskjær, som slog en blanding af et skud og indlæg tilbage i feltet, og her dukkede Gotfredsen op, og så var FC Fredericia foran med 1-0 – en stilling, som FC Fredericia tog med sig til pause.

Anden halvleg starter dog forfærdeligt for FC Fredericia. Et hjørnespark bliver sparket ind på forreste stolpe i FC Fredericia-feltet og her dirigerede Vendsyssels Mads Greve via Emil Peter Jørgensen bolden ind bag Jeppe Højbjerg, og så var der balance i regnskabet.

FC Fredericia rystede dog hurtig udligningen af sig og fortsætte ufortrødent videre, og godt og vel fem minutter efter var McGrath tæt på at bringe FC Fredericia foran igen, da han kom højere end Jesper Christiansen på et indlæg. Desværre stod Mads Greve på stregen og kunne sparke bolden væk.

Dette kampbillede fortsatte – FC Fredericia pressede på og skabte mange gode muligheder, men gang på gang manglede den berømte skarphed. Og bedst som det hele lignede, at det så ville ende med 1-1, så slog Vendsyssel til på en lynhurtig omstilling to minutter før tid, som til sidst udmøntede sig i, at Nicolas Bøgild kunne dreje bolden i mål fra nært hold.

1-2 til gæsterne, og den stilling holdte til slutfløjtet. Dermed fik FC Fredericia endnu et tungt gok i hovedet, efter at man i torsdags altså også røg ud af DBU Pokalen efter forlænget spilletid.

FC Fredericia skal forsøge at rejse sig igen, når næste opgave hedder HB Køge på udebane åå næste søndag.

Tilskuere: 831

Kampfakta:
44´- 1-0 – Nicholas Gotfredsen, FC Fredericia
47´- 1-1 – Mads Greve, Vendsyssel FF
88´- 1-2 – Nicolas Bøgild, Vendsyssel FF

62´- Gult kort – Christian Ege, FC Fredericia

Startopstilling:
3. Nicholas Gotfredsen
4. Emil Peter Jørgensen (ud, 90´)
5. Rógvi Baldvinsson
9. Marco Hansen (ud, 83´)
15. Brent McGrath
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege
21. Nikolaj Hagelskjær
22. Oliver Feldballe
33. Jeppe Højbjerg

Udskiftere: 30. Jakob Køhler, 2. Mikkel Knudsen, 7. Dennis Høegh (ind, 83´), 8. Admir Catovic, 10. Anders Hostrup, 14. Mathias Jacobsen (ind, 90´) og 16. Niels Letort.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA