Nyheder

04/10-2015
FCF pudser formen af i Berlin

FC Fredericia har arrangeret en træningskamp nu på torsdag mod 2. Bundesliga-mandskabet FC Union Berlin. Kampen spilles kl. 19.30 på Union Berlins hjemmebane.

I næste uge drager Jeppe Højbjerg og Rógvi Baldvinsson på landsholdsopgaver for henholdsvis det danske U21-landshold og Færøerne. Det betyder også, at FC Fredericias hjemmekamp mod Vejle Boldklub blev rykket til onsdag den 14. oktober.

FC Fredericia skal dog ikke vente så længe på at skulle komme i kamp. Man har nemlig arrangeret et træningskamp mod FC Union Berlin, som til dagligt huserer i den tyske 2. Bundesliga.
Kampen bliver spillet på torsdag kl. 19.30 i den tyske hovedstad på Unions hjemmebane, hvor der er plads til 22.012 tilskuere.

– Det bliver en rigtig godt test for os mod en dygtig modstander på en stort stadion. Vi mødte i sommer Dynamo Dresden, hvor vi blev matchet fuldt ud, og de fører i dag 3. Bundesligaen med et stort forspring. Torsdag venter så en endnu dygtigere modstander, siger Ove Pedersen og fortsætter:

– Nogle vil måske påstå, at man får nok kampe i at spille turnerings- og pokalkampene, men jeg vil mene, at vi udvikler os af at spille kampe, og mod modstandere på højere niveau kan vi rykke os yderligere. Pokalkampen mod OB har givet os en masse rent konditions- og tempomæssigt, hvilket især gavnede os i anden halvleg mod AC Horsens trods det, at vi har spillet tre kampe på seks dage. Derfor tror jeg også, at vi vil få rigtig meget ud af at møde et særdeles stærkt tysk hold på torsdag, slutter cheftræneren.

FC Union Berlin ligger i skrivende stund nummer 13 i 2. Bundesligaen.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA