Nyheder

20/08-2015
FCF skriver med Brent McGrath

FC Fredericia henter den australske angriber, Brent McGrath, ind på en aftale, der gælder frem til næste sommer.

FC Fredericia kan i dag byde velkommen til en ny angriber, efter at den 24-årige australier, Brent McGrath, har sat sin signatur på en etårig aftale.

McGrath har trænet med i FC Fredericia siden tirsdag, og nu er en aftale mellem angriberen og FC Fredericia faldet på plads.

– Det har ikke været nogen hemmelighed, at vi denne sommer har ledt efter den helt rigtige angriber til vores hold. Derfor er vi rigtig glade for at kunne meddele, at Brent McGrath er seneste nye tilføjelse til vores trup, siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, og supplerer:

– Han er trods sin kun 24 år en angriber, der allerede har opnået stor erfaring, og vi har en stor tro på, at han er spiller, der vil gøre det rigtig godt og lave en masse mål for os. Og med tilføjelsen af Brent er vores hold nu også komplet, hvorfor transfervinduet for vores vedkommende er lukket.

Siger udtaler Brent McGrath:

– Jeg er rigtig glad for at være her i FC Fredericia, og jeg glæder mig rigtig meget til at skulle tørne ud for klubben. Alle har taget rigtig godt imod mig, og jeg håber, at jeg allerede kan begynde at bidrage fra på søndag, når vi møder Lyngby Boldklub.

Brent McGrath, der senest har spillet for thailandske Port FC, har tidligere tilbragt en lang årrække i dansk fodbold, eftersom han som 14-årig blev hentet til Superliga-klubben Brøndby IF. Her nåede han 47 kampe for Brøndbys førstehold i sin periode fra 2006-2013 i klubben.

Fakta:
Født: 18. juni 1991
Højde: 184 cm
Position: angriber, højre kant
Tidl. klubber: Blandt andre Sydney, Brøndby IF, Adelaide United og Port FC.

Brent McGrath


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA