Nyheder

20/05-2015
FCF udbygger afstanden til stregen med remis

FC Fredericia udbyggede onsdag aften afstanden ned til AB og nedrykningsstregen, da man hjemme på Monjasa Park spillede 1-1 mod AC Horsens.

Onsdag aften skulle FC Fredericia forsøge at følge op på den flotte stime af resultater – kulminerende med sejren i sidste uge over AGF -, da AC Horsens gæstede Monjasa Park.

Og FC Fredericia virkede opsatte på at fortsætte den flotte stime i aftenens kamp. For der var ikke spillet meget mere end et par minutter inden FC Fredericia første store mulighed fandt sted, men desværre formåede anfører, Jacob Thychosen, ikke at dreje bolden i mål med hovedet fra tæt på.

Lige det sidste manglede også for FC Fredericia efter otte minutters spil. Efter et hjørnespark faldt en løs bold ned for fødderne af Hostrup, men i samme moment han trykkede til bolden, blev der også sat en vigtig tackling ind af en AC Horsens-forsvarer, og så løb chancen ud i sandet.

Efter 14 minutter var Hostrup igen på spil, da han fra cirka 25 meters afstand forsøgte sig med et langskud, men desværre strøg bolden lige forbi den ene stolpe.

AC Horsens første nævneværdige forsøg mod mål kom ti minutter efter. Et hjørnespark blev sendt ind i FC Fredericia-feltet, og da det ikke lykkedes at få bolden ud af farezonen opstod der klumpspil inde i det lille felt. Men på flot og modigt målmandsspil af Jeppe Højbjerg formåede den unge FC-keeper at holde AC Horsens fra fadet og fik i sidste ende tilkendt et frispark.

FC Fredericia var generelt mest på bolden i første halvleg, mens AC Horsens var farlige på omstillinger og efter hjørnespark.

Næste store chance tilfaldt dog endnu engang Anders Hostrup, som endnu engang var hurtig over et nedfald i AC Horsens-feltet, og denne gang lykkedes det den hurtige angriber at komme først på bolden. Desværre fik han bare ikke indstillet sigtekornet, hvorfor bolden strøg over mål.

Få sekunder før pausefløjt lykkedes det faktisk FC Fredericia at få bolden i nettet ved Jesper Christiansen, men FCF’s angriber lavede frispark inden da, hvorfor begge hold måtte gå til pause med 0-0.

I nettet kom bolden dog kort efter pausen. For efter 51 minutter drev unge Mathias Jacobsen bolden ind i feltet og tæt på baglinjen gik en AC Horsens-forsvarer unødigt hårdt i ryggen på Jacobsen, som faldt til jorden. Straffe til FC Fredericia, og det omsatte rutinerede Jesper Christiansen stensikkert til 1-0.

Føringen holdte dog kun i otte minutter og så fik AC Horsens udlignet ved Kjartan Finnbogason, som på kanten af feltet flot vendte rundt og trykkede bolden i kassen uden chance for Jeppe Højbjerg.

Det fik kampen til at gå lidt i dødvande, hvor begge hold virkede som om, at uafgjort var tilfredsstillende for begge parter. Tættest på sejren var dog AC Horsens i kampens slutning, da en løs bold tilfaldt Andre Bjerregaard efter 82 minutter. Men AC Horsens-spilleren formåede ikke at holde den hoppende bold nede, og han sendte heldigvis for FC Fredericia bolden over mål fra nært hold.

Dermed endte kampen med 1-1, hvilket FC Fredericia kan være fint tilfreds med, da AB samtidig tabte på udebane til Vejle Boldklub. Dermed har FC Fredericia nu seks point ned til nedrykningsstregen med kun tre kampe tilbage.

Næste opgave for FC Fredericia er nu på søndag, hvor FC Roskilde tager imod. Her er der kampstart kl. 13.00.

Kampfakta 1-1 (0-0):

51’ 1-0 – Jesper Christiansen, FC Fredericia
59’ 1-1 – Kjartan Finnbogason, AC Horsens

57’ Gult kort – Mathias Nielsen, AC Horsens

Tilskuertal: 1.143

Startopstilling – 4-4-2:

2. Mikkel Knudstrup
3. Marc Pedersen (ud, 69´)
4. Jacob Thychosen
10. Anders Hostrup
11. Mikael Rynell (ud, 76´)
14. Mathias Jacobsen (ud, 62´)
17. Jesper Christiansen
20. Christian Ege Nielsen
21. Nikolaj Hagelskjær
24. Hjalte Bo Nørregaard
33. Jeppe Højbjerg

Udskiftere: Jakob Køhler, Jakob Eriksen, Christopher Geertsen, Marco Hansen (ind, 62´), Tobias Perch-Nielsen (ind, 76´) , Patrick Bang (ind, 69´) og Jakob Malberg.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA