Nyheder

02/07-2014
FCFredericia.dk version 2.0

FC Fredericia har i samarbejde med webbureauet Prikmig.nu fået lavet en ny tidsvarende hjemmeside i responsivt design, der onsdag den 2. juli er klar til at se dagens lys.

Når du onsdag eftermiddag klikker dig ind på FCFredericia.dk, vil du blive mødt af et nyt design og en masse smarte features, men alt den gode information er der stadig.

– Vi måtte erkende, at tiden var løbet fra vores gamle hjemmeside, der ikke kunne benyttes fra smartphones og tablets. Vi satte os sammen med Torben Holt, som vi kender særdeles godt, og i længere tid har arbejdet tæt sammen med. Vi talte om forventninger og ønsker til det nye site, og vi er glade for, at det nu står klart, siger salgschef Kasper Findahl, der fortæller, at den voksende talentfulde ungdomsafdeling har fået mere plads og synlighed på sitet.

– Vores ungdomsafdeling er meget vigtig for os, og på sitet kan de unge mennesker sågar bidrage. Det er meget imponerende, smiler Kasper Findahl, der dog ikke selv har fået helt styr på de moderne hashtags endnu.

– Det skal jeg nok få lært, griner han.

Hjemmeisden bliver løbende opdateret hen over sommeren med nyt indhold, opdaterede billeder og nyheder.

Se mere om webbureauet på www.prikmig.nu

 JMT@FCFredericia.dk

<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA