Nyheder

21/09-2014
Flot solotur bag sejr i Roskilde

FC Roskilde kom bedst fra start med et par gode chancer tidligt i kampen, men de næste 20 minutter stod der FC Fredericia på det hele med den ene gode chance efter den anden, men Roskilde-keeperen holdte stand.

Da kampen rundede de 30 minutter var FC Fredericia stadig mest på bolden og havde flere gode forsøg, men Roskilde lurede hele tiden på omstillingerne.

FC Fredericia sluttede første halvleg bedst af med et hårdt, fladt langskud fra Kronborg, som Roskildekeeperen ikke kunne holde, men som Christiansen fremstormende ikke nåede frem til.

De samme 11 kom ud til kamp efter pausen, og i det 48. minut fik Roskilde tilspillet sig en stor chance, som Køhler af to omgange to sig af. Efterfølgende leverede Ege en fræk aflevering til Rynell, der ikke fik fart i bolden mod mål.

I det 52′ minut får Marc Pedersen et gult kort for et frispark på Roskildes banehalvdel. Hjemmeholdet kom lidt bedre med i kampen, og Somers, Geertsen og Eriksen blev sendt til opvarmning. De tre spillere var i øvrigt de sidste tre, som FC Fredericia kunne stille med fra førsteholdet.

Efter 59′ opsnappede Jesper Christiansen en pasning på Roskildes banehalvdel og løb uden slinger mod mål. Tog et træk modsat sin løberetning, snød sin direkte modstander og målmanden og en flot scoring af den meget rutinerede angriber.
0-1 på tavlen.

FC Fredericia overlod initiativet til Roskilde, og hjemmeholdet kom frem til flere gode chancer blandt andet på hjørne. De pressede på for det udlignende mål, og FC Fredericia lod sig presse tilbage.

Eriksen kom på banen i stedet for Moos i det 85. minut, og han var med Perch fremme minuttet efter, men desværre sparkede Perch over mål.

Afslutningen blev hektisk. Geertsen kom ind i stedet for Rynell. Et frispark på FC Fredericias banehalvdel sendte alle mand undtaget Roskilde-keeperen ind i feltet, men den blev headed væk.

Da dommerens fløjte endelig lød, stod der stadig 0-1 på måltavlen, og FC Fredericia tager tre vigtige point med hjem fra Roskilde.

Reaktioner følger på Facebook.com/fcfredericia med målscorer og matchvinder Jesper Christiansen, Mikkel Knudstrup og cheftræner Nicolai Wael.

Kampfakta:
59′ 0-1 Jesper Christiansen

Tilskuere: 824

Startopstilling:
Jakob Køhler Hansen
Mikkel Knudstrup
Marc Pedersen (gult kort)
Lasse Kronborg
Mikael Rynell
Tobias Perch
Jesper Christiansen
Sebastien Ibeagha
Christian Ege Nielsen (gult kort)
Nikolaj Hagelskjær
Andreas Moos

Bænken:
Johan Knudsen
Jakob Eriksen (Andreas Moos 85′)
Steven Somers (Knudstrup 77′)
Christopher Geertsen (Mikael Rynell 88′)
Oliver Lyndrup
Jonas M. Jensen

/JMT


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA