Nyheder

29/07-2015
Feldballe: Vigtigt for mig at komme til den rigtige klub

Oliver Feldballe glæder sig over at være kommet til FC Fredericia, som han føler er det rigtige sted for ham.

FC Fredericia skrev i går kontrakt med den venstrebenede Oliver Feldballe, som det næste år skal tørne ud i den røde FC Fredericia-trøje.

25-årige Feldballe kommer fra et par udlandsophold i henholdsvis hollandske Cambuur og senest norske Sarpsborg 08. Og selvom han ikke ville tilbage til Danmark for enhver pris, så søgte han et sted, hvor han følte han passede ind – og det sted fandt han i FC Fredericia.

– Det var vigtig for mig at komme til et sted, hvor jeg kunne mærke, at jeg ville passe ind, hvor jeg kendte træneren, og han kendte til mig. Og da jeg snakkede med FC Fredericia kunne jeg mærke, at det var det, jeg ville, og jeg var faktisk slet ikke i tvivl om, at FC Fredericia var det rigtige valg, siger Oliver Feldballe.

FC Fredericias nyeste erhvervelse kan spille alle pladser i venstre side af banen; lige fra back til kant – og sågar angriber.

Og den alsidige Feldballe tror på, at FC Fredericia går en flot sæson i møde.

– Jeg kommer for at vinde fodboldkampe og få spillet nogle fodboldkampe, og jeg kommer med en ambition, om at få bragt FC Fredericia frem i tabellen. Og får holdet succes, så vil jeg også vokse som spiller, så forhåbentlig går vi en rigtig god sæson i møde.

Oliver Feldballe starter træningen i FC Fredericia i morgen.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA