Nyheder

02/12-2016
Findahl forlader FC Fredericia

Kasper Findahl har gennem 10 år været et af de faste ansigter i klubben. Nu har han valgt at stoppe i FC Fredericia i starten af det nye år. 

Kære samarbejdspartnere.

FC Fredericias salgschef, Kasper Findahl, har efter 10 år i klubben valgt at fratræde sin stilling hos os for at fortsætte hos virksomheden Flex1one, hvor han har fået stilling som National salgschef.

Vi er kede af, at Kasper har valgt at opsige stillingen hos os. Kasper Findahl har været en central del af den udvikling og position, som FC Fredericia har opnået det seneste årti. Vi er naturligvis ikke uforstående overfor Kaspers ønske om at søge efter nye udfordringer, og vi glæder os over den tid, vi har haft sammen med ham. 10 år i en virksomhed er mange år, og i den tid har der været et enestående samarbejde ledelsen, bestyrelsen og Kasper imellem.

Kasper Findahl stopper i FC Fredericia 1. Februar 2017, og det betyder også, at han i tiden op til afskeden med klubben vil arbejde aktivt på at forlænge sponsoraftaler mm. Vi håber, han fortsat møder god opbakning fra jer.

FC Fredericia ønsker Kasper held og lykke i sit nye job, og FCF  er gået i gang med at finde en afløser.

Med venlig hilsen

Stig Pedersen
Direktør,  Tlf.: 40 51 43 99


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA