Nyheder

01/07-2014
Første træningsdag

Cheftræner Nicolai Wael har nydt de knap tre ugers ferie fra den daglige trummerum på Monjasa Park, men han kan slet ikke vente med at trække i træningstøjet i dag og byde spillerne velkommen til sæson 2014/2015.

Cheftræner Nicolai Wael var i et vanligt højt humør mandag aften, da han skulle sætte et par ord på den træning, der går i gang tirsdag kl. 10.00.

– Jeg glæder mig. Det bliver godt at få fodboldstøvlerne på igen og samle truppen. Der er kun fire uger til sæsonstart, så tiden skal bruges effektivt på at spille de nye ind og videreudvikle på vores koncept, fortæller han og siger smilende, at hvis andre har fodboldabstinenser, så er der træningskamp allerede lørdag, dog på udebane mod Flensborg.

– Der skal bydes velkommen til Søren, Jeppe og Anders, samt til vores tre unge spillere, Anders, Sebastian og Johan, der skal falde til som seniorer og spille deres første sæson, og jeg glæder mig rigtigt meget til at se deres udvikling.

Nicolai Wael starter op sammen med assistenttræner Morten Dahm Kjærgaard, mens Claus Madsen først kommer til i næste uge.
– Claus er ved at dygtiggøre sig, så ham må vi vente med at få tilført til næste uge, men både Kaj (red. målmandstræner) og Morten er her, så det klarer vi, selv om vi ser frem til at få ham ind i teamet.

Træningen starter kl. 10.00.

JMT@FCFredericia.dk


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA