Nyheder

13/04-2017
Fra gul til rød

Mads og Lars Eriksen

Det er altid noget specielt for en spiller, der skifter væk fra en klub, han har været en del af i lang tid, men hvordan er det egentlig for familien? Det har vi spurgt Lars Eriksen om, der er far til forsvarsspilleren Mads Eriksen.

Cirka 4,5 år blev det til for Mads Eriksen på Skives førstehold, inden han skiftede til FC Fredericia ved starten af kalenderåret 2017. Et skifte, der vakte stor glæde hos den 24-årige forsvarsspiller.

Men hvordan reagerer man som forældre, når ens barn har været en stor del af en klub i lang tid og derefter vælger at skifte til en anden?

– Det er meget specielt, det må vi nok sige. Men man vænner sig til det med tiden. Sådan er det i den verden, siger Lars Eriksen.

Men der skulle altså gå mere end et par måneder, før at det gik op for familien Eriksen, at deres søn havde skiftet den gule trøje ud med den røde.

– Det var faktisk først, da vi så den første turneringskamp, at det gik op for os, hvordan det var, at det hele hang sammen, siger Lars Eriksen.

Det har været forholdsvis let for den tidligere viceanfører i Skive at komme ind på Fredericia-mandskabet, men lige så hurtigt er det ikke gået for den lidt ældre generation Eriksen.

– Det er lidt mærkelige. Vi kender jo personligt mange af dem, der står i Skive. Og så kommer man lige pludselig et fremmede sted hen, hvor man står helt for sig selv og ikke kender nogen. Det er da lidt specielt, fortæller Lars Eriksen.

Men Lars er dog sikker på, at familien Eriksen nok skal komme tæt på folkene i og omkring FC Fredericia.

– Man skal lige vænne sig til at komme derned og møde nogle andre mennesker, og lige pludselig så står vi og snakker med dem. Men man skal lige i gang, forklarer Lars Eriksen

Overordnet set er det en glad far, der hver anden søndag drager mod Monjasa Park for at se sønnike repræsentere FC Fredericia i NordicBet Ligaen.

– Personligt vil jeg sige, at det er gået fornuftigt. Det hele er positivt. Mads får godt med spilletid, og han er positiv, og så går vi ud fra, at alt er, som det skal være, slutter Lars Eriksen.

 


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA