Nyheder

20/09-2017
Frans: Det kunne da være at sjovt at banke en enkelt ind

fcf-vb-25
For vores defensive ankermand, Frans Dhia Putros, så venter der sig en helt særlig kamp når vi møder AGF.

Frans er nemlig født og opvokset i Aarhus, og hans fodboldopvækst er foregået ude på Fredensvang. Hvor AGF fostrer deres talenter.

– Det er selvfølgelig en speciel kamp for mig. Jeg kommer fra Aarhus, har en fortid i klubben og har selvfølgelig et forhold til AGF. Jeg følger stadig med i hvad de laver deroppe, og nu jeg bor også selv i byen. Det er ikke noget fanatisk, siger Frans.

Da Frans slog sine folder i AGF var han stadig starten af sin fodboldkarriere. De gav ham hans professionelle debut, men meget vand er løbet under broen siden da.

– Det er efterhånden et stykke tid siden jeg har været i klubben, og mange af dem jeg kender fra klubben er der ikke længere. Jeg tror kun, at der er Steffen Rasmussen tilbage fra min tid i klubben. Så selvom det bliver lidt specielt, så vil jeg selvfølgelig gerne slå dem, siger Frans med et smil.

Det kunne da være sjovt at score
Frans’ forhold til AGF og Aarhus, ville da også gøre det ekstra interessant at score mod netop dem.

– Nu er det jo altid dejligt at score, men hvis jeg har scoret og vi har slået AGF ud af turneringen. Så vil jeg godt love dig, at jeg dagen efter går en tur langs åen i Aarhus med verdens største smil på, griner Frans.

Ifølge Frans bliver kampen også interessant, da vi finder ud af om vi kan bide skeer med dem fra Superligaen.

– Det bliver da interessant at se om der er en niveauforskel, det tror jeg nu ikke der er. Vi viser altid at vi kan spille op med de fleste.

AGF er et hold med megen fysik, og det mener Frans godt at vi kan hamle op imod.

– Jeg regner med at vi bliver spilstyrende. For vi er nok lidt kvikkere på fødderne end de er. De kommer selvfølgelig med en masse fysik og power, og så undervurderer de os nok. Hvilket vi kan drage til vores fordel. Vi skal få bolden ned på jorden, og så spille vores spil – og så udnytte de chancer vi kommer frem til, afslutter Frans.

Hvis AGF nu kunne finde på, at give os et straffespark, eller et frispark tæt på feltet. Så kan vi altså roligt regne med, at Frans står klar til at gøre lidt ondt på dem. Ligesom han nede bagved er klar til at give alt hvad han har, for at vi kan trække os sejrigt ud af opgøret.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA