Nyheder

02/06-2017
Fredericia forlænger med Fazlagic

Faz_jubelFoto: Joan Barløse

Denis Fazlagic, der kom til Fredericia i starten af året, har skrevet under på en kontrakt, der binder ham til klubben i den kommende sæson.

I går var det Andreas Oggesen og Christian Sørensen, der forlængede med Fredericia, og i dag er der endnu en midtbanespiller, som forlænger.

Den lynhurtige gennembrudsspiller Denis Fazlagic har skrevet en etårig aftale med FC Fredericia.

– Jeg har været meget tilfreds og tilpas med at være i Fredericia. Spillestilen passer mig godt, det er nogle dygtige trænere og så er det nogle rigtig gode gutter, siger Denis Fazlagic, som føler, at der fra start af blev taget godt imod ham.

– Jeg har virkelig været glad for at være i klubben. Det er et dejligt og sjovt omklædningsrum, og jeg har følt mig velkommen fra dag et.

De sidste to kampe i den nu forhenværende sæson blev det til to kasser fra Denis Fazlagic, der tror på, at han og holdet nok skal præstere i den kommende sæson.

– Jeg ser frem til næste sæson. Jeg håber, at vi kan blande os i den øverste ende af tabellen. Vi har i hvert fald et dygtigt trænerteam og nogle gode spillere, så jeg har stor tillid til, at det kan ske, fortæller Denis Fazlagic.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA