Nyheder

27/08-2017
Fredericia straffet af Fremad Amager

Mads_Eriksen
Foto: Joan Barløse

FC Fredericia tabte 3-2 til Fremad Amager i en kamp, hvor hjemmeholdet sagtens kunne have fået point.

Jesper Sørensens tropper havde chancerne til at få point i opgøret mod Fremad Amager, men holdet blev straffet af et effektivt udehold. Fremad Amager vandt 3-2.

FC Fredericia fik ikke den bedste start på kampen, da Alexander Nybo ellers hev en pragtredning op på en afslutning i det lillefelt. Men Olcay Senoglu var hurtigst over returen. 0-1 til Fremad Amager efter seks minutters spil.

Hjemmeholdet kom også tidligt bagud mod Viborg i midtugen – en kamp som holdet vandt 3-2 – så der var stadig tro på, at FC Fredericia kunne tage de tre point.

Det næste kvarter af kampen skete der ikke det helt store, men efter 24 minutter kom FC Fredericia frem til deres første store chance.

Andreas Oggesen driblede ind i feltet og skubbede bolden ud til højre, hvor Mikkel Knudsen knaldede et fladt indlæg ind til Niels Letort, som scorede sit første mål i liga-sammenhæng for FC Fredericia. 1-1.

Seks minutter senere kom udeholdet endnu engang foran. En tværpasning ind i feltet endte hos Morten Nordstrand, der scorede. 1-2 til Fremad Amager.

Efter scoringen satte Fredericia sig igen i førersædet, og spillet var primært på Fremad Amagers banehalvdel. Blandt andre Anders Holvad havde nogle fine aktioner.

Det var dog det Fremad Amager, som fik sat bolden i nettet inden pausen. Et frispark udenfor feltet blev flot sparket i mål af Jabar Sharza. 1-3 til Fremad Amager.

Efter en knap så velspillende første halvleg erstattede Esben Petersen og Christian Sørensen Adrian Lopez og Christian Ege.

Halvegens første chance tilfaldt indskiftede Christian Sørensen, der trykkede af udefra, men Niklas Dannevang fik handskerne på skuddet.

68 minutter inde i kampen var der jubel på tilskuerpladserne, da dommeren pegede på pletten i Fremad Amager-feltet, efter Esben Petersens indlæg angiveligt blev forhindret med armen.

Frans Putros, der har scoret tre mål på straffespark i denne sæson, stillede sig hen til bolden. Og som så mange gange før, så satte han kuglen i nettet. 2-3 til Fremad Amager.

Fredericia forsatte sit pres og i det 72 minut kom hjemmeholdet frem til en stor mulighed.

Fremad Amagers målmand og forsvarsspiller løb ind i hinanden efter en lang bold op mod udeholdets felt. Bolden endte efterfølgende hos Niels Letort midt på modstanderens halvdel. En Fremad Amager-spiller kom op og pressede Niels så meget, at bolden desværre røg forbi mål.

Presset mod Fremad Amagers mål fortsatte, og det var ikke meget, gæsterne så til bolden. Men der blev heller ikke scoret yderligere, og Fremad Amager vandt derfor med 3-2.

Næste kamp er den 10. september mod Nykøbing FC på hjemmebane.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA