Nyheder

12/03-2017
Fredericia taber ærgerlig kamp

Putros_aergerligFoto: Joan Barløse

Specielt i førstehalvleg spillede FC Fredericia sig til den ene chance efter den anden, men det var Fremad Amager, der tog alle tre point i forårets anden kamp.

FC Fredericia tabte 2-1 til oprykkerne fra Fremad Amager, til trods for at Jesper Sørensens mandskab skabte flere gode muligheder.

Mellem flere af Fredericias gode muligheder dukkede Anders Kaagh op foran Thomas Mikkelsens mål og kunne prikke bolden ind i netmaskerne  til en føring på 1-0. På det tidspunkt var der spillet 25 minutter.

FC Fredericia kom også godt ud til anden halvleg, hvor værterne sågar blev reduceret til 10 mand efter 57 minutter. Martin Jensen faldt i feltet, og dommeren takserede det som film. Det var Fremad Amager-spillerens andet gule kort i kampen, og han måtte derfor forlade banen.

Herefter satte FC Fredericia sig tungt på spillet, og der kom også noget gode muligheder ud af det. Men ind ville bolden altså ikke.

Med under ti minutter tilbage på uret fik Fremad Amager fat i bolden og satte en kontra i gang. Bolden ender hos Nicolas Mortensen, der scorer til 2-0.

Blot to minutter efter fik Morten Bech sparket bolden i nettet i den anden ende, og den høje angriber gav lidt liv til håbet om et Fredericia-point.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, og den endte derfor med en 2-1-sejr til Fremad Amager.

FC Fredericia spiller igen på søndag, hvor HB Køge gæster Monjasa Park.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA