Nyheder

25/09-2016
Fredericia tabte 2-0 i Roskilde

fc-roskilde_5430

Foto: Joan Barløse

FC Fredericia tabte søndagens kamp i 1. division ude med Roskilde, da hjemmeholdet til slut havde scoret to mål mod Fredericias nul.

Der var genvalg til de samme 11 spillere, der i sidste weekend slog Vejle med 3-2, og første halvleg bølgede frem og tilbage, da holdene skiftedes til at have momentum. Ingen fik dog scoret, og derfor kunne begge mandskaber gå til pause ved stillingen 0-0.

Efter tilbud i begge ender i 2. halvleg blev betingelserne sværere for FC Fredericia, da holdets nye angriber, Mamadou Nanga Soro, modtog sit andet gule kort i kampen, og dermed måtte gæsterne spille den sidste halve time en mand i undertal.

Overtallet fik værterne til gengæld udnyttet, og Roskilde bragte sig foran 1-0, da Nicklas Halse headede bolden i nettet efter et frispark.

Og inden slutfløjtet blev det også til 2-0. FC Roskilde fik et straffespark tildelt, og Bo Storm skulle sparke. Han ramte stolpen men sendte returbolden ind og udbyggede føringen. I forbindelse med hjemmeholdets 2. scoring blev cheftræner Jesper Sørensen bortvist for heftige protester.

Men kampen sluttede med en hjemmesejr på 2-0, og FC Fredericia må derfor rejse tilbage med 0 point i bagagen. Drengene har dog mulighed for at revanchere kampen i næste weekend, hvor Næstved kommer på besøg på Monjasa Park.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA