Nyheder

14/07-2017
Fremragende FC fik anden testsejr

MDKFoto: Joan Barløse

FC Fredericia havde fuld kontrol over kampen, da Middelfart kom på besøg i holdets anden testkamp, inden sæsonen går i gang. De to nytilkomne spillere Anders Holvad og Esben Petersen blev de to målscorer i 2-0-sejren.

Ét skud på mål blev det til for Middelfart, da et stærkt spillende FC Fredericia-mandskab tog en sikker 2-0-sejr.

FC Fredericia var klar fra første fløjt. Et par minutter inde i kampen fandt Dennis Høegh Niels Letort, der sendte bolden ind mod mål, men kun en super redning af Middelfarts keeper holdt bolden ude af nettet.

Jesper Sørensen tropper pressede gæsterne højt på banen, og bolden var nærmest udelukkende på røde fødder i starten af kampen.

Et kvarter inde i kampen brændte det igen på hos gæsterne. Dennis Høegh stod igen for den chancegivende aflevering, da hans pasning endte hos Esben Petersen, der måtte se sit skud blokeret af keeperen. Bolden endte hos Christian Sørensen, der heller ikke passerede Middelfarts målmand.

Der stod FC Fredericia på det meste i de første 45 minutter, hvor det virkede som om, at holdet kunne spille sig til frem til en chance, når de havde lyst. Defensivt tillod man heller ikke Middelfart mange ting. Udeholdet havde et skud, inden holdene kunne gå til pause med stillingen 0-0.

Det resultat skulle der hurtigt laves om på. Efter 56 minutter tog Mikkel Knudsen bolden med op i banen, inden han sendte en flad bold ind til den nye angriber Anders Holvad, der på smukkeste vis satte bolden op i nettaget – og dermed scorede sit andet mål i to kampe for FC Fredericia. 1-0.

Tre minutter senere var det endnu en nytilkomne spiller, der viste sig frem. Dennis Høegh smækkede et indlæg ind i feltet, hvor en flyvende Esben Petersen kunne score sit første mål for FC Fredericia. 2-0.

FC Fredericia fortsatte med at kontrollere kampen, og Middelfart fik ikke et ben til jorden.

I slutminutterne af kampen kastede både Dennis Høegh og en Middelfart-spiller sig ned i en tackling, hvorefter dommeren takserede det til et rødt kort til en fantastisk godt spillende Dennis Høegh.

Der skete ikke mere i kampen, og den endte derfor med en 2-0-sejr til FC Fredericia.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA