Nyheder

16/11-2015
Gotfredsen: Vi skal sætte en ære i at holde nullet igen

Nicholas Gotfredsen er glad for sine to mål mod FC Helsingør søndag eftermiddag, men så hellere FC Fredericia havde taget de tre point.

Med to mål i gårsdagens opgør mod FC Helsingør sikrede Nicholas Gotfredsen ikke blot FC Fredericia det ene point. Han kravlede også op på en delt topscorerplads i FC Fredericia med seks scoringer – det samme antal som Brent McGrath.

Men lejesvenden fra Viborg FF vil langt hellere bytte sine to scoringer ud med tre point på kontoen.

– Selvfølgelig er jeg glad for at få lavet to mål, men et eller andet sted er det helt ligegyldigt, når vi nu kigger på tabellen og kan se, at vi sakker bagud i forhold til de andre hold i toppen. Scoringerne kan jeg bruge til noget personligt, og det giver selvtillid, men jeg vil langt hellere have point på kontoen, så vi ikke ligger i det her brede midterfelt. Det er ikke der, vi skal ligge, siger Nicholas Gotfredsen.

Gotfredsen ærgrer sig over, at FC Fredericia ikke har fået bedre udbytte ud af anstrengelserne i de seneste tre kampe, hvor det kun er blevet til et enkelt point.

– Vi er desværre ikke skarpe nok rent defensivt for tiden, og nu står vi ligesom i de to forgående kampe igen uden de tre point, som vi skulle og burde have haft, så det er super ærgerligt, siger FC Fredericias nummer tre og fortsætter:

– Vi skal til at sætte en ære i at spille til nul igen, som vi tidligere har været så gode til. Vi har haft for mange udfald i kampene, som gør, at vi ikke har formået at holde nullet. To mål mod FC Helsingør burde have være nok, men vi gør det svært for os selv, når vi ikke lukker af, slutter Nicholas Gotfredsen og slår fast, at man de efterårets to sidste kampe vil klø på for at slutte 2015 godt af.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA