Nyheder

13/10-2015
Hagelskjær: Alle kender vigtigheden af lokalopgøret

Selvom FC Fredericia har oplevet en stor spillertilgang op til denne sæson, så ved alle spillerne – nye som gamle -, at lokalopgørene mod Vejle Boldklub er kampe, man for alt i verden vil trække sig sejrrigt ud af, fortæller Nikolaj Hagelskjær.

Onsdag aften gælder det sæsonens andet rivalopgør mod Vejle Boldklub, efter at de to mandskaber indledte den nye sæson med at spille 1-1 i netop Vejle, når Monjasa Park denne gang lægger græstæppe til et, hvad der forventes at blive et intenst og dramatisk lokalbrag.

FC Fredericia er uden sejr i fem kampe i Bet25 Ligaen, men ifølge FC Fredericias stærke wing back Nikolaj Hagelskjær kan kampen mod Vejle blive et springbræt til endnu en god FC Fredericia periode.

– Der er godt humør på hele holdet, der bliver trænet godt, og folk tror på en sejr i morgen. Og kan vi snuppe de tre point sammen med en god præstation, så kan det være noget, som kan få os tilbage på det spor, som vi kørte på i starten af sæsonen, siger Nikolaj Hagelskjær, som ikke lægger skjul på, at i lokalopgøret i morgen er uhyre vigtig.

Og selvom FC Fredericia op til denne sæson har fået en del nye spillere, så er hele holdet – både nye som gamle – helt med på, at kampene mod lokalrivalerne fra Nørreskoven har stor betydning, lyder det fra Hagelskjær.

– Man ved godt som spiller i FC Fredericia, at hvis der er nogle kampe, man bare rigtig gerne vil vinde, så er det kampene mod Vejle. Og selvom jeg ikke selv har taget fat i nogle af de nye, så fornemmer man på alle her i truppen, at det er en kamp hver og én har set frem til. Så jeg er ikke i tvivl om, at hele holdet kender vigtigheden af kampen i morgen.

Nikolaj Hagelskjær blev faktisk sent i går aftes far til en lille velskabt dreng, men FC Fredericia-wing backen har meldt sig kampklar og er derfor med i truppen mod lokalrivalerne.

/FS
NP træning


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA