Nyheder

04/11-2016
Hansen: Det bliver en krig

benjamin-hansen

FC Fredericias forsvarsspiller Benjamin Hansen glæder sig til søndagens lokalopgør mod Vejle Boldklub. Ifølge ham bliver der gang i den til glæde for spillere og tilskuere

Klokken 13.45 på søndag går det løs på Vejle Stadion, når FC Fredericia gæster lokalrivalerne i et spændende opgør i den danske 1. division. Benjamin Hansen ser meget frem mod kampen, som for hans vedkommende også bliver et gensyn med sin gamle klub.

– Det bliver sjovt, selvom jeg kender kun få fra Vejles hold. Som spiller tænker man på sådan en kamp hele ugen, det har jeg i hvert fald gjort. Truppen virker meget motiveret, og man vil gerne vise sig lidt mere frem end normalt til en kamp som denne, siger Benjamin Hansen.

Ifølge defensivspilleren skal tage Fredericia tage flere ting med fra holdets foregående kampe, og så er der fine muligheder for at trække sig sejrrigt ud af braget.

– Vi skal opretholde de defensive takter og fortsætte det gode spil offensivt, hvor vi er begyndt at fungere bedre i det åbne spil. Så er det vigtigt at lukke deres angribere ned, fastslår den unge Fredericia-spiller.

Der forventes at komme mange på lægterne, og man kan med rette tage den korte tur til Nørreskoven – der bliver god fodbold for pengene, fastslår Benjamin Hansen.

– Det bliver en krig. Der bliver altid gået lidt mere til den i lokalopgør, og kulissen plejer også at være kanon. Man lægger meget mærke til opbakningen som spiller, og begge hold havde en fremragende opbakning til sæsonens første møde, så jeg kan kun opfordre folk til at tage turen og støtte os. Så skal vi nok give igen på banen.

Vejle og FC Fredericia ligger inden rundens begyndelse som nummer 8 og 9 i rækken.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA