Nyheder

01/03-2016
Hebo scorede mod tidligere holdkammerater

Mathias Hebo Rasmussen scorede mod sine tidligere holdkammerater fra FC Nordsjælland, som dog vandt mandagens testkamp.

FC Fredericia-træner Jesper Sørensen har sørget for, at spillerne har haft et hårdt program i vinteropstarten, og det kom også til udtryk, da de rødblusede mandag eftermiddag var taget en tur til Farum. FC Nordsjælland blev for stor en mundfuld for en flok småbrugte FC Fredericia-spillere, som måtte tage hjem med et nederlag på 3-1.

“Det eneste, jeg rigtig utilfreds med, er resultatet. Jeg synes, at tempoet var fint, modstanderne var fine, og spillernes indsats var rigtig god, når man tager det meget hårde program i betragtning. Men vi giver lige et mål for meget væk,” lød det efter kampen fra Jesper Sørensen, som så flere positive ting i kampen.

“Det var tydeligt at se, at vi er ved at være der fysisk, og det er vigtigt. Derudover producerer vi rigtig mange chancer i forhold til, hvad vi har præsteret i tidligere testkampe – de chancer skal vi så bare have sparket i mål fremover,” siger Jesper Sørensen.

FC Fredericia kom bagud efter cirka 40 minutter, men slog tilbage kort efter pausen. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mathias Hebo Rasmussen hamrede bolden i kassen på et rigtig fint langskudsmål mod sine tidligere holdkammerater. Efterfølgende fik Nordsjælland afgjort sagerne med mål efter henholdsvis 65 og 80 minutters spil.

<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA