Nyheder

11/09-2015
Højbjerg: Fik vist mig frem på landsholdstur

FC Fredericias keeper var godt tilfreds med sine præstationer med det danske U21-landshold, som han repræsenterede i to testkampe mod henholdsvis Tyskland og Ukraine.

Jeppe Højbjerg var i den sidste uge og til og med i forgårs med det danske U21-landshold, som spillede to testkampe forud for EM-kvalifikationen, der starter i næste måned.

Her fik FC Fredericia-målmanden fuld spilletid i 1-2 nederlaget til Tysklands U21-landshold, mens han også fik de første 45 minutter mod Ukraines ditto – en kamp, som Danmark vandt med 3-1.

– Det har været en rigtig god tur, og det har været nogle lærerige kampe. Især mod Tyskland, hvor vi kunne have fået en røvfuld, men som vi heldigvis kun endte med at tabe 1-2. Det var et klasse hold, som bestod af lutter Bundesliga-spillere, så det var en fed oplevelse, siger Jeppe Højbjerg om turen med landsholdet og fortsætter:

– Rent personligt fik jeg vist mig frem, og i kampen mod Tyskland fik jeg vist, at jeg kunne begå mig mod spillere fra Bundesligaen, og det giver selvtillid.

Jeppe Højbjerg var i går tilbage i FC Fredericia-trøjen og mellem stængerne, da han og holdkammeraterne spillede 1-1 mod Silkeborg IF.
Og det var til trods for, at Højbjerg først var hjemme i løbet af natten til torsdag og dermed stod over for 90 minutter for FC Fredericia blot lidt over et et halvt døgn senere. Dog følte keeperen ikke, at han var hæmmet af den sene hjemkomst.

– Jeg må da indrømme, at jeg var godt og grundig træt, da jeg kom hjem kl. 03.00 i nat, men jeg fik hvilet ud, og da kampen gik i gang, så kunne jeg ikke mærke nogen forskel, siger Jeppe Højbjerg, da dog glædede sig til at se sin seng igen efter gårsdagens kamp.

Jeppe Højbjerg har fået fuld spilletid for FC Fredericia i Bet25 Ligaen i denne sæson og har indtil videre tegnet sig for fire clean sheets i turneringen.

/FS

Skærmbillede 2015-09-11 kl. 20.16.54


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA