Nyheder

21/07-2017
Holvad er faldet godt til i FC

Holvad

Op til denne sæson har FC Fredericias forstærket sig med den nu tidligere Hobro-angriber Anders Holvad, der allerede har fundet sig godt til rette på Jesper Sørensens mandskab.   

Anders Holvad har henover sommeren skiftede den gule Hobro-trøje ud med den lidt pænere røde af slagsen i FC Fredericia.

Og hvis man spørger angriberen selv, så har det ikke været særlig svært at komme ind på det nye mandskab.

– Jeg synes, at jeg er blevet taget rigtig godt imod. Jeg kender et par stykker fra før; Dennis Høegh har jeg spillet med, Eriksen og Ege kender jeg gennem Martin Mikkelsen – og så kender jeg selvfølgelig også Nybo, siger Anders Holvad.

Selvom alt går godt med holdkammeraterne og på måltavlen, hvor det er blevet til to mål i lige så mange kampe, så har han skulle tilvænne sig en anden spillestil.

– Jeg har skulle vende mig til, at vi skal spille meget med bolden. I Brabrand og Hobro har vi spillet mere direkte, så det skal man lige vænne sig til, men det kommer lige så stille, lyder det fra Anders Holvad.

Til trods for at angriberen har scoret i begge kampe, kan han tydeligt mærke forskel fra den første til den anden testkamp.

– I første kamp skulle jeg lige vænne mig til en anden spillestil. Men jeg synes allerede i anden kamp, at man kunne se, at det blev bedre. De andre (FC Fredericia-spillere, red) havde en bedre forståelse af, hvor jeg ville løbe hen, og jeg havde en bedre forståelse af dem. Og det er vigtigt, at vi skaber de her gode relationer til hinanden, fortæller Anders Holvad.

På lørdag spilles den sidste testkamp, når FC Fredericia drager til Vejle. Kampen begynder klokken 13:45.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA