Nyheder

20/07-2017
Holvad: Mere chanceskabende end i Hobro

Holvad

Det er blevet til to mål i to testkampe for FC Fredericias nye angriber Anders Holvad, og hovedpersonen selv satser da også på at kunne score sit tredje mål mod Vejle. 

I sidste sæson endte Anders Holvad med at blive delt topscorer i Hobro, og i Fredericia kan han heller ikke lade være med at skyde bolden i nettet.

Angriberen har således scoret mod Brabrand og Middelfart i de to testkampe for FC Fredericia. Og det er logisk for Anders Holvad, at han allerede har fået hul på målbylden.

– Når man spiller på den her måde, som vi gør i Fredericia, så kommer man til flere chancer, end vi gjorde i Hobro. Og det er da klart, at der er mulighed for, at jeg score flere mål end i sidste sæson, når vi spiller sådan, siger Anders Holvad.

Jesper Sørensens mandskab mangler kun én testkamp, inden NordicBet Ligaen sparkes i gang, og her har Fredericias nye angriber igen indstillet sigtekornet på modstanderens mål.

– Jeg håber da, at jeg scorer på lørdag mod Vejle og fortsætter målstimen, siger Anders Holvad og fortsætter:

– Men jeg tror ikke, at man skal forvente, at jeg scorer i hver kamp i sæsonen, men forhåbentlig skal der nok falde nogle mål af, griner Anders Holvad.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA