Nyheder

23/07-2015
Hostrup glæder sig til sæsonpremieren

Anders Hostrup ser frem til, at den nye Bet25 Liga-sæson sparkes i gang i denne uge.

Nu er der ikke længe til, at bolden atter ruller igen i 1. division. For FC Fredericias vedkommende sparkes Bet25 Liga-sæsonen i gang på søndag med et vaskeægte lokalopgør på udebane mod Vejle Boldklub.

Og spillerne glæder sig til endelig at komme i gang, efter en godt og vel fire ugers hårdt opstartsfase. Det fortæller angriber, Anders Hostrup.

– Der er en rigtig god stemning på holdet, og alle glæder sig endelig til, at det går løs igen. Det er noget helt andet at spille turneringskampe, og det bliver dejligt igen at skulle gå ind til kampene med den bevidsthed om, at der er tre point på spil, siger Anders Hostrup og fortsætter.

– Og når vi så åbner den nye sæson med et lokalopgør mod Vejle, så bliver det næsten ikke meget bedre. Det bliver en rigtig sjov kamp at spille.

Det er nok ikke gået mange FC Fredericia-fans’ næse forbi, at klubben har fået ny cheftræner i form af Ove Pedersen samt flere nye ansigter i er stødt til spillertruppen. Men de mange ændringer, som er foretaget her i sommerpausen er gået smertefrit, fortæller FC Fredericia-angriberen.

– Der er kommet nyt blod ind på holdet med tilgangen af de nye spillere og Ove Pedersen, som er kommet til med nye ideer, der skal implementeres, og jeg synes egentlig, at vi er lykkedes meget godt med tingene her i opstarten.

– Senest i sidste testkamp mod Vendsyssel synes jeg, at der var tegninger til noget, som kan blive rigtig godt, og det var dejligt, at al det hårde arbejde, vi lægger i det, giver pote i form af en sejr, siger Hostrup og fortsætter.

– Vi kan selvfølgelig blive meget bedre – og det bliver vi også -, men vi er på rette vej, og jeg synes, at vi står rimelig godt rustet lige nu og er mere end klar til kampen mod Vejle.

FC Fredericias sæsonpremiere mod Vejle Boldklub fløjtes i gang nu på søndag kl. 15.00

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA