Nyheder

13/10-2016
Hostrup handler med sig selv og huse

anders_hostrup_slider

Han køber sig selv hvert år i computerspillet Football Manager, og når en lang fodboldkarriere engang er slut, vil Anders Hostrup gerne købe og sælge huse. Vi har taget en snak med FC Fredericias offensivspiller om et liv fyldt med fodbold og perioden efter tiden som professionel.

Fodbold fylder rigtig meget – og har altid gjort det – i Anders Hostrups liv. Han er FC Fredericias lille 10’er, og han har spillet i klubben i mere end to år. Hans forældre og mange andre i familien har spillet fodbold, og når han ikke selv spiller, følger han favoritklubben Real Madrid i fjernsynet eller prøver trænerkræfterne af i computerspillet Football Manager. Alligevel har han aldrig været træt af sporten.

– Jeg har aldrig fået for meget fodbold, og selvom det udviklede sig fra at være sjov og hygge i starten til noget mere seriøst, så har fodbolden altid været drømmen. Jeg nyder også selv at se fodbold, især Real Madrid, og jeg skal også ned at opleve en kamp live, siger Anders Hostrup, der dog erkender, at der har været hårde perioder af livet som professionel fodboldspiller.

– Jeg har været meget skadet i lange perioder, og der er blevet opereret i mine knæ, to gange i hver. Der var det da ikke sjovt, men glæden ved spillet fik mig tilbage, forklarer Hostrup, der har undgået slemme skader i sin tid i FC Fredericia.

Og selvom den dygtige offensivspiller elsker livet som fodboldspiller, så er han alligevel indstillet på, at der også er en tid efter livet som professionel fodboldspiller. Og han ved tilmed, hvad der skal ske.

– Jeg har læst til finansøkonom, fordi jeg gerne vil være ejendomsmægler på et tidspunkt. Jeg kan godt lide ideen om et job, hvor man kommer lidt ud og ikke bare sidder foran computeren hele dagen. Og så er det fedt at skulle matche familier med et hjem, siger Anders Hostrup.

Han kan derfor nok også finde et hjem i fremtiden til ham og kæresten, Sanne. I øjeblikket bor de i Kolding, hvortil de flyttede for få måneder siden. De er begge vokset op i det samme område i Sønderjylland, så de har kendt hinanden længe. Hun er kommet ind i en rigtig fodboldfamilie, så det er et held, at hun også selv kan lide at se og spille fodbold.

– Hun har selv spillet fodbold og er ude til alle de kampe, hun kan komme til – så det er helt kanon, siger Anders Hostrup om kæresten, som han har været sammen med i fire et halvt år.

Når FC Fredericias nummer 10 har en pause fra at se eller spille fodbold, bruger han den gerne på, ja – fodbold. Computerspillet Football Manager, hvor man virtuelt styrer en valgfri klub med alt fra taktik til økonomi, er fast inventar hjemme hos Anders Hostrup, og det har det været i mange år.

– Der kan hurtigt gå fem timer med spillet på en dag. Jeg køber det hvert år, og jeg kan godt lide at spille med nogle lave hold og få dem op i rækkerne. Jeg køber altid mig selv om min lillebror, men jeg ender af en eller anden grund altid på 2. holdet, griner Anders Hostrup.

I spillet er han dog ikke lige så opmærksom på de gode handler, som han kommer til at være det, hvis han om nogle år skal sælge huse. Og selvom det bliver underligt at gå fra at have fodbolden til at fylde så meget i livet til at skulle lave noget helt andet, så er han alligevel afklaret omkring situationen.

– Jeg køber mange talenter i spillet, jeg spiller jo for at vinde. Fodbolden er et drømmejob, så jeg vil da savne det utroligt meget. Men omvendt har jeg det fint med det, for jeg har fundet en anden ting, som jeg også rigtig gerne vil, afslutter en glad Anders Hostrup. Han spiller heldigvis stadig fodbold i mange år endnu, hvilket FC Fredericia for tiden kan være glade for.

Anders Hostrup og resten af FC Fredericia-mandskabet skal spille på hjemmebane på søndag, hvor Vendsyssel gæster Monjasa Park. Kampen starter 13.45.

Fakta:
Navn: Anders Hostrup
Alder: 26 år
Position: Kant/angriber
Højde: 171 cm
Tidligere klubber: Rødding, Ribe, SønderjyskE, Skive IK


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA