Nyheder

31/05-2015
Hostrup: Skarpheden manglede

Målscorer Anders Hostrup ærgrer sig over de mange brændte chancer i gårsdagens opgør mod Skive, hvor FC Fredericia hentede 2-2 efter at have været nede med 0-2 ved pausen.

Med sit mål udlignede Anders Hostrup lørdag eftermiddag til slutresultatet 2-2 på sin gamle hjemmebane, da FC Fredericia mødte Skive.

Dermed sørgede angriberen for, at FC Fredericia hentede et enkelt point, og selvom angriberen godt kunne glæde sig over at have scoret, så var følelsen over ikke at have fået alle tre point dog størst.

– Det var dejligt at få scoret, og så endda på min gamle hjemmebane. Så det var rart at være tilbage. Desværre var resultatet bare ikke med os, men skarpheden manglede. Vores første halvleg var helt skandaløs, men i anden halvleg kom vi rigtig godt ud, og vi har chancerne til at vinde kampen, siger Anders Hostrup og fortsætter.

– Vi vidste godt alle sammen, at vi slet ikke havde leveret op til det, vi skulle i første halvleg, og vi var alle enige om, at det skulle vi ud og revanchere i anden halvleg. Og det synes jeg, at vi fik gjort, selvom vi desværre ikke fik alle tre point.

Der venter nu en rigtig gyserafslutning næste lørdag, når FC Fredericia hjemme på Monjasa Park tager imod HB Køge. FC Fredericia ligger i skrivende stund et point over stregen, og kan dermed selv afgøre, om man bliver i 1. Division.

AB, som ligger under stregen, møder i sidste runde AGF i Aarhus. Dermed kan FC Fredericia også håbe på lidt hjælp fra allerede oprykkede AGF, men Anders Hostrup vil selv udnytte, at man har matchbolden på sin side.

– Vi skal gå ud og yde 100 procent, og vi skal gå efter at vinde den kamp. Det er os, der har matchbolden, og den skal vi udnytte, slutter Anders Hostrup.

FC Fredericia – HB Køge fløjtes i gang kl. 16.00, og som til de tidligere hjemmekampe på Monjasa Park er der også her gratis entré. Så vi opfordrer alle til at komme at bakke op om spillerne, så vi kan sikre endnu en sæson i landets næstbedste række.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA