Nyheder

04/06-2015
Husk fri entré til sæsonens sidste hjemmekamp

Husk, at du kan se FC Fredericia – HB Køge på Monjasa Park på lørdag kvit og frit.

Som tidligere meldt ud har FC Fredericia i samarbejde med vores samarbejdspartner, Monjasa A/S, fået mulighed for at tilbyde fri entré på Monjasa Park for resten af sæsonen.

Derfor kan du selvfølgelig også opleve sæsonens sidste hjemme på lørdag mellem FC Fredericia og HB Køge kvit og frit. Der er kampstart kl. 16.00, mens portene åbner kl. 15.00.

Kampen er uhyre vigtigt, da vi med en sejr over HB Køge stensikkert kan sikre endnu en sæson i landets næstbedste fodboldrække.

For før den altafgørende sidste spillerunde ligger FC Fredericia placeret et point over nedrykningsstregen, og AB, som er det eneste hold, der kan hive FC Fredericia under stregen, møder samtidig allerede oprykkede AGF i Aarhus.

Derfor vil skal vi i tilfælde af en pointdeling eller nederlag mod HB Køge skulle håbe på, at AB IKKE vinder i Aarhus. I så fald slutter vi fortsat over stregen.

Vinder AB til gengæld over AGF, mens vi ikke formår at få alle tre point mod HB Køge, så trækker vi det korteste strå og må en tur ned i 2. division.

Så der står en hel masse på spil, og derfor opfordrer hele FC Fredericia alle med et FC-hjerte om at komme på stadion og give holdet al den støtte og opbakning, som skal til for, at vi sammen kan sikre endnu en sæson i 1. division.

Vi glæder os til at se jer på lørdag til FC Fredericia – HB Køge med kampstart kl. 16.00.

marc_pedersen_slider_02


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA