Nyheder

18/09-2016
Intens 3-2-sejr over Vejle

 

fc-roskilde_5545

FC Fredericia kunne række hænderne i vejret, da dommeren fløjtede af efter kampen. På måltavlen stod der nemlig 3-2 til hjemmeholdet efter et intenst lokalopgør.

Vejle startede kampen godt ud, og der gik ikke længe, før bolden lå i nettet bag Thomas Mikkelsen i FC Fredericia-målet. Jacob Schoop headede til et indlæg ved bagerste stolpe og bragte gæsterne foran.

Herefter fik FC Fredericia bedre fat, og det udløste en masse halve chancer, det blev dog ikke for alvor farligt, før anfører Christian Ege modtog bolden lidt uden for feltet. Med en firsttimer kringlede han bolden ind i det korte hjørne og bragte balance i regnskabet.

Herefter bølgede spillet frem og tilbage, og begge hold kunne gå til pause med et point hver. I 2. halvleg kom Fredericia stærkt ud, og så blev det lige pludselig deres tur til at komme i front. Et hjørnespark blev slået godt ind, og i klumpspillet fandt Frans Dhia Putros bolden og prikkede den ind.

Dagens kamp blev overværet af over 1500 tilskuere, og hele Monjasa Park emmede at rivalisering og lokalopgør. Anfører Christian Ege Nielsen måtte have en hovedforbinding, da det blødte fra øret efter en duel.

Hjemmeholdet overgav lidt af initiativet til Vejle efter føringen, og det udnyttede gæsterne ved et hjørnespark. Jacob Schoop stod umarkeret og modtog en kort bold, som han straks sende i feltet. Her fandt han Dominic Vinicius, som pandede bolden i mål.

Fredericia har flere gigantiske muligheder i 2. halvleg. Størst var en friløber til Niels Letort, hvor målmanden klarede skuddet, men Mamadou Nanga Soro sendte returbolden forbi mål. Den ivorianske angriber havde første kamp for FC Fredericia-holdet i dag, men kom ikke på måltavlen.

Det gjorde Frans Dhia Putros til gengæld. Igen. Og igen efter en dødbold. Et frispark til FC Fredericia blev sendt ind i feltet, hvor forsvarsspilleren kom bragende og smækkede bolden ind bag en chanceløs Vejle-keeper. 3-2 til Fredericia, og det resultat holdt til slut.

Kampfakta:

FC Fredericia 3 – 2 Vejle BK
7′ 0-1: Jacob Schoop
24′ 1-1: Christian Ege Nielsen
57′ 2-1: Frans Dhia Putros
68′ 2-2: Dominic Vinicius
80′ 3-2: Frans Dhia Putros

Tilskuere: 1528


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA