Nyheder

08/10-2016
Jagten på den første udebanesejr foregår i Skive

fc-roskilde_5188

Søndag er FC Fredericia atter i aktion i den danske 1. division. Modstanderen er Skive på udebane, og det er faktisk en gentagelse af rækkens første runde i denne sæson. Her tog Fredericia-spillerne også turen til Skive, og efter at være foran og i kontrol ved pausen, endte holdet alligevel med at tabe med 2-1.

Den kamp skal revancheres i morgen, og i det hele taget skal FC Fredericia bryde udebanekomplekset. Lige så gode, som drengene har været på Monjasa Park, lige så svært har det været at skrabe point sammen på udebane.

Skive ligger nummer 6 i tabellen inden rundens opgør, tre point foran FC Fredericia. De rødblusede kan med andre ord rykke forbi morgendagens modstander i tabellen og tage et kraftigt skridt mod toppen, hvis det bliver til en sejr.

Skive og FC Fredericia har mødt hinanden mange gange i 1. division i det seneste år, og kampene har for vane at være meget tætte, når klubberne tørner sammen. Der har således været mange uafgjorte kampe, og meget få er endt med sejre på mere end et mål.

Kampen fløjtes i gang klokken 13.45 på Spar Nord Arena.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA