Nyheder

22/09-2017
Kampreferat: FC Fredericia – AGF

AGF besøgte torsdag aften Monjasa Park, det er nok et besøg de helst bare glemmer igen. Vi vandt nemlig med 1-0, efter Brent vippede bolden over AGF-keeper Steffen Rasmussen, i det 69. minut.

Den her præstation skal drengene tage med videre. Det er en præstation de kan være stolte af, men også en præstation som hele byen kan være stolte af. For på trods af det sene kamptidspunkt, så fandt mange mennesker alligevel vej til stadion. Og den opbakning hjalp også spillerne på banen.

AGF startede ellers ud med at lægge FC Fredericia under et kæmpe pres, men gode defensive præstationer afholdte aarhusianerne fra de helt store chancer. De spillede efter hvad skulle være gode til mod os. De skulle være gode på omstillinger, men de stod faktisk også højt på banen og fik lagt et pres på drengene.

Det pres overkom vi dog, og ingen større chancer i første halvleg fik testet Nybo i målet.

Anders Holvad drev ad flere omgange gæk med AGF’erne ude på hans højre kant. Det irriterede tydeligt hans modspillere.

Anden halvleg startede med bulder og brag, men de rødklædte fik hurtigt vendt den til egen fordel. Vi fik spillet bolden fint rundt. Vi fik dem til at løbe efter os, og ikke så meget omvendt.

I midten af anden halvleg skifter Jesper Sørensen, Brent ud med Piscu. Piscu havde gjort en fin figur med flere gode clearinger. Brent bragte en masse energien med sig på banen. Noget af hans energi resulterede i at Brent opsnapper en bolden, spiller den på venstre kant til Dennis Høegh. Og Høegh tager et træk forbi AGF-forsvareren, og sender et fladt indlæg afsted, der bliver rettet af – alt imens Brent har taget det dybe løb og kommer først på bolden fra Høegh, hvor Brent så chipper kuglen i nettet til en FC-føring på 1-0.

Herefter viste drengene at de sagtens kan knokle en sejr hjem, og endda ved at farlige til det sidste.

Vi skal huske at hylde hver og en for deres indsats i dag. Nybo på kassen skal have tak. Mads, Frans og Piscu skal have tak. Knudsen og Fredsted skal have tak. Ege og Oggesen skal have tak. Holvad, Høegh og Letort skal have tak. Samt skal Christian Sørensen, Esben Petersen og Brent også have en kæmpe tak. Lige så vel dem på bænken, lad det være spillere og den øvrige stab.

Og så skal i have tak, jer der læser med og jer der mødte op og støttede drengene. Vi er videre i pokalen, vi er glade og vi spiller allerede igen på søndag hjemme mod Brabrand.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA