Nyheder

08/10-2017
Kampreferat: FC straffet af effektive Thisted

Thisteds besøg på Monjasa Park denne søndag resulterede i en sejr på 3-1 til nordjyderne. 

Starten på første halvleg bar præg af to mandskaber, der kæmpede om hvem der skulle sætte sig på kampen. Det mundede ikke ud i mange chancer.

Efter 10 minutters spil så det ellers ud til, at FC havde fået overtaget. Vi var dominerende på bolden, og Thisted stod til tider lavt – og lignede nogen, der nu blot ville spille på omstillinger.

Det var også af de omstillinger, at gæsternes chancer primært fremstod. Men når de gjorde det, var Nybo klar til at eskortere kuglen væk fra netmaskerne.

Anden halvleg

Bolden var knapt nok sat i spil, før der faldt en scoring efter pausen.
Thisteds Sonny Jakobsen får opsnappet bolden, og sender bolden med venstreskøjten over en chanceløs Nybo, til 1-0.

Brent havde erstattet Oggesen efter pausen. Og selvsamme Brent, var da også tæt på at gøre det til 1-1.
I det 56. minut spiller Holvad Fredsted fri på venstrekanten, han sender bolden ind i feltet. Der dog bliver clearet af Thisteds forsvar, dog ikke en god clearing. For Høegh, der allerede var i feltet opfanger bolden, og sender den ind til Brent. Der fik trykket af, men desværre lige på Thisted-keeper Kevin Mendoza.

Blot tre minutter efter fanger Thisted-topscorer Mikkel en tilbagelægning, som hans knastørt omsætter til en 2-0 føring, i det 59. minut.

Blot 2 minutter efter kommer Fazlagic igennem på sin højrekant, og sender bolden ind til Anders Holvad, der gør det til 2-1 – 61 minutter spillet. K

Kort tid efter kommer Holvad igen til chance. Han får spillet sig igennem i den venstre side, og trykker af. Kevin Mendoza afværger, men sender bolden lige ud til Holvad igen, som afslutter på reposten. En Thisted-forsvarer kommer dog i vejen, og afværger en udligning.

I det 77. minut kommer Thisteds Sead Gavranovic til skud, langt udefra. Og som gjorde sig gældende for Thisted i denne kamp, så havde han også effektiviteten med sig. Og han knalder bolden op i krydset, uden chance for Nybo.

Vi må tage resultatet med os, og gøre os bedre. Heldigvis har vi allerede chancen for det i næste uge, hvor vi drager til Nykøbing og kæmper for tre point.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA