Nyheder

10/09-2017
Kampreferat: Vi vinder 2-0 over Nykøbing FC

Søndagens hjemmekamp mod Nykøbing FC bød på en 2-0 sejr. Efter en noget broget første halvleg, kom FC stærkt igen i anden halvleg og kunne altså gå fra banen som det sejrende hold. 

1. Halvleg

FC Fredericia kom stærkt ud til første halvleg, og allerede efter tre minutter blev Brent spillet fri i dybden og fandt så en helt fri Esben Petersen, der uden tøven gjorde det til 1-0.

Herefter blev hjemmeholdet dog sat under et massivt pres. Kampen startede med høj intensitet fra begge mandskaber, FC’s kæder var dog gode til at få lukket gæsternes omstillinger ned.

Nykøbings høje pres voldte dog FC visse problemer, men vores eget høje voldte også gæsterne problemer. Den defensive skarphed var dog på FC’s side.

Gæsternes høje pres fik virkelig sat hjemmeholdet under pres, der havde svært ved at få det etablerede spil i gang.

FC kæmpede brav kamp for at holde nullet, og en halv time inde i kampen var det stadig med succes.

FC kæmper og kæmper, og kæmper. Det kostede nogle frispark og hjørnespark, men det afholder Nykøbing fra at score, selvom det ikke var kønt, så virkede det.

FC’s omstillinger er giftige for Nykøbing, når de kommer frem til dem. Så virkede vi farlige.

FC formåede at modstå Nykøbings høje pres, med flere stærke defensive præstationer. Hjemmeholdet fik fightet første halvleg færdig, og kunne gå til pause med en føring på 1-0.

2. Halvleg 

FC kom ud til anden halvleg med god energi, og Nykøbings pres fra første halvleg blev minimeret.

I det 58. minut foretog vi en udskiftning. Målscoreren Esben Petersen gik ud, og ind kom Anders Holvad. Og Anders var altså næste mand i rækken, der skulle drille Nykøbings højre back. Han kom også forbi ham flere gange.

Men også Brent havde sig en aktiv dag på kontoret. Flere gange fik han vristet sig fri af Nykøbings defensiv, og kom til chanceskabende muligheder.

FC’s gode start på anden halvleg fik lagt Nykøbing under pres, og FC mange løb i dybden giver pote.  Dennis Høegh sender Niels letort afsted alene med målmanden, han spiller bolden udenom Nykøbings keeper, og finder Brent, der scorer til 2-0.

FC var gode til at komme igennem på kanterne, og Nykøbings defensiv lignede ikke nogen, der vidste hvad de skulle gøre ved det. I anden halvleg var det FC, der tog teten. Vi fik vendt spillet fra første halvleg, og er gode til at afholde Nykøbing fra chancer. Og dertil var vi også gode til at skabe dem.

Kampens sidste tyve minutter bar præg af et kraftigt pres fra hjemmeholdets side. Flere gange kommer vi fri på kanterne og på midten, men ingen af chancerne bliver omsat til mål.

I den anden ende var vi gode til at få lukket af. Vi holdt hovedet koldt, og Nykøbing blev ikke rigtigt farlige.

Kampen ender 2-0, og vi får vores første hjemmebanesejr i denne sæson, som de 751 fremmødte kunne nyde sammen med spillerne.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA