Nyheder

15/09-2015
Kom i god tid på tirsdag

FC Fredericia opfordrer til, at man kommer i god tid til pokalkampen på tirsdag, hvor portene åbner allerede kl. 17.15.

Om en uge ruller pokalfodbolden igen på Monjasa Park, når FC Fredericia tørner sammen med Superliga-klubben OB i 3. runde af DBU Pokalen.

Her er der kampstart kl. 18.15, men FC Fredericia opfordrer alle til at komme i god tid, da vi forventer et stort rykind af tilskuere på stadion. Derfor åbner portene tirsdag den 22. september kl. 17.15.

Forsalg af billetter til FCF – OB
Allerede nu på fredag den 18. september kan du købe billetter til kampen, når FC Fredericia starter forsalg i den lokale SPORTMASTER i Gothersgade 10, 7000 Fredericia.
Her vil der også være mulighed for at købe billetter til udebaneafsnittet, hvis man skulle ønske det.

Pris per billet er kr. 80,- for voksne, mens børn (0-9 år) er gratis.
For pensionister og børn (10-17) er billetprisen kr. 40,- .

Køb ved indgangen
Det er selvfølgelig også muligt at købe billetterne på selve kampdagen ved indgangen til Monjasa Park. Her er priserne de samme.

Ønsker man billet til udebaneafsnittet kan disse også købes på stadion – dog ved indgangen til udebaneafsnittet på østsiden af Monjasa Park.

Er man sæsonkortholder eller har VIP-kort gælder disse også til tirsdagens pokalkamp. Dog gælder almindelige turneringsbilletter ikke.

Tak for opbakningen
Vi glæder os til at se dig på Monjasa Park, når FC Fredericia skal forsøge at spille sig videre til 4. runde i DBU Pokalen – og vi håber, at du tager familien og vennerne med, så vi sammen kan få skabt en fremragende stemning!

/FS

Skærmbillede 2015-09-15 kl. 10.27.13


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA