Nyheder

10/02-2017
Kom med til fan-dag og mød spillerne

FCF - VB 50

FC Fredericia arrangerer en særlig dag for medlemmerne af klubbens fanklub, Landsoldatens Drenge. Det foregår lørdag den 18 februar, og der bliver blandt andet en unik mulighed for at møde spillertruppen og træner Jesper Sørensen

Lørdag den 18. februar er der gode ting i vente for medlemmerne af FC Fredericias fanklub, Landsoldatens Drenge. Her arrangerer klubben nemlig en fan-dag, der både byder på et møde med nogle af spillerne og træner Jesper Sørensen.

Herlighederne starter klokken 15.30, kort efter de lokale helte er tørnet sammen med Vendsyssel FF i en træningskamp klokken 13.

Her byder FC Fredericia på lidt at drikke i t.hansen.dk-loungen, mens Landsoldatens Drenge står for en sandwich til alle fanklubbens medlemmer. Her vil træner Jesper Sørensen også kigge forbi til en snak om sæsonen, de nye spillere og opstarten. Der vil derudover være mulighed for at møde og få taget billeder med spillerne.

Udover fan-dagen er der mange fordele ved at være medlem af Landsoldatens Drenge. Foruden rabatter på mad og drikke til klubbens kampe kan man som medlem også få rabatter til udebaneture og meget andet. Alle deltagere får desuden en lækker stack-cup med hjem fra dagen.

Alle er naturligvis meget velkomne til også at overvære træningskampen inden, ligesom der også opfordres til at deltage i fanklubbens generalforsamling, der starter klokken 11.30 samme dag.

Man tilmelder sig fanklubben ved at kontakte Niklas Dini på telefon 28588255. Det er også her, man betaler det årlige beløb på 150 kroner for at være en del af fanklubben, som giver en række fordele og rabatter. Se mere på Landsoldatens Drenges hjemmeside.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA