Nyheder

02/07-2014
Kronborg: Kvaliteten er der stadig

FC Fredericia har hentet flere spillere over sommeren, og en af de mere markante forstærkninger er den tidligere Vejle profil Lasse Kronborg.

En knæskade ødelagde det meste af sidste sæson for Lasse Kronborg i VB, men selvom han nåede at komme tilbage på holdet mod slutningen af sæsonen, så fik han ikke forlænget sin kontrakt.

Udlandet blev overvejet, og der var også konkrete tilbud, men da FC Fredericia stod klar med en to-årig aftale, slog Lasse Kronborg til.

– Jeg kender Nicolai Wael og jeg kender flere af spillerne, og så virker FCF som en klub med de rigtige normer og værdier for mig, så jeg er glad for at være i FC Fredericia, siger midtbanspilleren.

Normer og værdier er vigtige for den 28-årige fodboldspiller, og indtrykket han har af FC Fredericia som klub har været vigtig for hans beslutning om at skrive under.

– Mit indtryk er, at det er en klub, hvor der er nogle folk som ved hvad de laver, og som ved hvad der kræves, for at lykkes. Man løfter i fælles flok gennem hårdt arbejde, og det tiltaler mig, for sådan ser jeg også gerne mig selv som person, fortæller han.

Det sidste års tid har Lasse Kronborg ikke fået det ud af det rent sportsligt som han gerne ville. Nu er han er sin skade kvit, så han er ivrig efter at vise sit værd i sin nye klub.

– Jeg ved at jeg stadig har kvaliteten til at begå mig på dette niveau, og ser frem til at bidrage både på og udenfor banen. Min karriere skal i gang igen, og det håber og tror jeg den kommer her i FC Fredericia, slutter han.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA