Nyheder

16/10-2016
Målløs remis mod Vendsyssel

fc-roskilde_5188

FC Fredericia spillede 0-0 i søndagens hjemmekamp mod Vendsyssel FF. På trods af mange muligheder til begge hold endte det uden scoringer.

Fredericias 1. Divisionshold skulle søndag forsøge at fortsætte den gode stime hjemme på Monjasa Park, da Vendsyssel FF i dag kom på besøg. Efter en lidt nervøs start kom FC Fredericia godt med i kampen, og tidligt i opgøret havde fæstningsbyen flere muligheder for at komme i front.

Dødbolde og nogle skarpe træk og afslutninger ind i banen fra Oliver Feldballe var tæt på at give værterne føringen tidligt i kampen, men hver gang fik Jesper Christiansen i Vendsyssel-buret klaret skuddet.

FC Fredericia var spillemæssigt bedst i første halvleg. Vendsyssels offensiv bød sig dog også til enkelte gange, men det hele stod fortsat 0-0 ved halvleg.

2. halvleg lignede chancemæssigt den første, hvor Thomas Dalgaard i starten var tæt på at komme til en chance flere gange for gæsterne. I den anden ende havde både Dennis Høegh, Mamadou Nanga Soro og Frans Dhia Putros, men der var ingen enorme chancer, og bolden ville ikke ind.

I de sidste sekunder havde Vendsyssel muligheden for at stjæle sejren, men bolden blev afværget efter hjørnesparket, og det sluttede derfor som det hele startede: 0-0.

FC Fredericia forbliver med det ene point på niendepladsen i 1. Division. Næste gang byens drenge skal i aktion er allerede på torsdag, hvor turen går til Hobro i en kamp mod topholdet.

FC Fredericia 0 – 0 Vendsyssel FF

32’: Advarsel: Søren Henriksen (VFF)
Tilskuere: 527


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA