Nyheder

03/09-2015
Målsætningen for efterårssæsonen

FC Fredericias målsætning for første halvdel af Bet25 Liga-sæsonen er at overvintre i top fem.

Sommerens danske transfervindue lukkede mandag aften ved midnat og afsluttede dermed en travl periode for FC Fredericia. Og med vinduet klappet i og truppen på plads er FC Fredericia nu klar til at melde målsætningen ud for efterårssæsonen.

– Vi vil være meget tilfredse, hvis vi er i top fem og tæt på top tre, når sidste kamp i efteråret er færdigspillet, siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, og uddyber.

– Det er ingen hemmelighed, at vi har fået en fornem start på den nye sæson, selvom vi har været igennem en travl sommer med ny træner og mange nye spillere. Men det er ikke mere end tre måneder siden, at vi var ved at rykke ud af rækken og med tanke på, at vi stadig kun er i starten af sæsonen, så venter der fortsat rigtig mange kampe forude.

Med den nye ligastruktur i dansk fodbold har Bet25 Ligaen fået en ekstra oprykningsplads i denne sæson, så der i år er tre hold, som rykker op i Superligaen.

– Vi – ligesom de øvrige hold i rækken – går selvfølgelig efter at rykke op, eftersom der nu er kommet en ekstra oprykningsplads, ligesom vi altid stræber efter at ende så højt i tabellen som muligt. Men lige nu er det ikke en del af vores målsætning, at vi skal rykke op, slutter Stig Pedersen.

Hvordan målsætningen kommer til at lyde – og om den bliver revurderet – for foråret 2016, vil FC Fredericia drøfte internt til den tid.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA