Nyheder

02/01-2017
Mads Eriksen ny mand i Fredericia

FC Fredericia har hentet midtstopperen Mads Eriksen i Skive IK. Den 24-årige forsvarsspiller har skrevet under på en kontrakt af halvandet års varighed.

mads-eriksenNår FC Fredericia-mandskabet i næste uge tager hul på første træning i 2017, vil der være en ny forsvarsprofil med på træningsbanen. Mads Eriksen har skrevet under på en kontrakt med FC Fredericia, der gælder indtil sommeren 2018.

Den 24-årige forsvarsspiller er hentet i Skive IK, hvor han har været fast mand på et velspillende hold hele efteråret. Og direktør i FC Fredericia, Stig Pedersen, afslører, at Mads Eriksen er en mand, klubben har holdt godt øje med.

– Det er en spiller vi, har holdt øje med, og vi er meget glade for at kunne hente Mads. Han har spillet en fantastisk halvsæson, hvilket vi selv har mærket et par gange, siger han.

Mads Eriksen var viceanfører i sin tidligere klub, og kombinationen af lederegenskaber og dygtige fodboldevner gjorde den 24-årige meget attraktiv for FC Fredericia.

– Vi er meget glade for at kunne hente Skives viceanfører. Han har lederegenskaber samtidig med at være en kompetent fodboldspiller. Han er primært midterforsvarer men kan godt spille de to backs. Han fylder 25 i næste uge og er en alsidig spiller, hvilket vi har brug for. Det ændrer ikke ved at der stadig skal hentes to spillere, en offensiv og en defensiv, fastslår FCF-direktøren.

Han afløser dermed Matej Podstavek, der i sidste uge valgte at søge nye udfordringer med sit skifte til libanesisk fodbold. Stig Pedersen er glad for, at den høje slovak er skiftet til et sted, hvor der er udsigt til fast spilletid.

– Vi havde en snak med ham inden jul, og meddelte ham at hvis han kunne finde en anden klub i pausen, så var han fri til det. Han havde mistet sin plads i startopstillingen, og der havde ikke været den ønskede udvikling for ham eller klubben. Matej er ikke rejst til Danmark for at sidde på bænken, så vi er glade for, han har fået en ny klub, hvor han kan få mere spilletid, siger han.

Mads Eriksen:
Position: Midterforsvar
Alder: 24 (11 jan. 1992)
Tidligere klubber: Skive IK, Viborg FF


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA