Nyheder

01/08-2014
Marc P: Støtte fra tribunen er vigtigt

Første hjemmekamp spilles på søndag, og hvilken en af slagsen. Lokalrivalerne fra Vejle Boldklub kommer på besøg, og Marc Pedersen håber, at så mange som muligt vil besøge Monjasa Park og give den bedst mulige opbakning til holdet.

Det er altid noget specielt, når FC Fredericia møder Vejle. Ikke nok med at det er lokalrivalerne, så har hele ni spillere, og cheftræneren, en fortid i klubben, og de vil gøre alt hvad de kan for at få de tre point.

En af de spillere der har en fortid i Vejle, er forsvarskrumtappen Marc Pedersen, og han mener, at der er en helt speciel grund til at netop denne kamp, er en af dem der allerhelst skal vindes.

– For det første vil vi selvfølgelig ud og revanchere nederlaget til Vendsyssel, det er klart. Men for det andet, så er det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi er en del spillere med en fortid i VB. Vi har alle forladt Vejle af forskellige grunde, men nogle føler måske også, at de blev “siet fra”, og derfor vil de gerne ud og bevise overfor nogle af de mennesker der stadig er i klubben, at det måske ikke var den rigtige beslutning, siger Marc Pedersen.

Marc Pedersen havde personligt en god sidste sæson, hvor der især i den sidste del af sæsonen kom mere styr på forsvaret. Tilgang af nye spillere og skader har siden resulteret i et knapt så sammenspillet forsvar, men Marc Pedersen tror på at de snart finder melodien igen.

– Jacob Thychosen har været ude i en længere periode, og Søren Jensens langtidsskade var også et gok i nødden, men jeg er sikker på, at vi nok skal få styr på det. Steven Somers er ikke en decideret midterforsvarer, men han kan fint bruges på den position også, så jeg er ikke så bekymret. Jeg håber og tror på, at vi allerede til kampen på søndag igen har fundet takten i forsvaret, siger han.

Sidste sæson var meget præget af skader, og det mener Marc Pedersen også var en stor grund til den ikke tilfredsstillende ottende plads som FCF fik.

– Kan vi undgå skaderne, så er jeg heller ikke i tvivl om, at vi kan spille med i den sjove ende af tabellen. Det mener jeg, vi har spillerne til, siger han.

Men for at rykke op i tabellen skal man vinde fodboldkampe, og den første sejr denne sæson har drengene mulighed for at tage på søndag mod Vejle. Marc P forudser at det bliver en taktisk affære som det oftest er med hold der kender hinanden så godt som de to rivaler, men også en svær kamp. Derfor håber han, at folk vil komme på stadion og støtte holdet, som mange gjorde i foråret.

– Støtte fra tribunen er vigtigt. Vi havde flere kampe på udebane sidste sæson, hvor fansene havde valgt at tage turen, og det gør bare en forskel. Den store opbakning på hjemmebane i foråret skal også tilskrives noget af æren for, at vi klarede os ret godt, så jeg håber selvfølgelig, at støtten fortsætter. Monjasa Park er vores bane, og der skal det ikke være sjovt for nogen af de andre hold at spille, slutter Marc Pedersen.

Kampen mod VB spilles søndag kl. 15 på Monjasa Park, og optakt til kampen følger imorgen her på hjemmesiden.

 

RD@fcfredericia.dk


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA