Nyheder

30/08-2015
McGrath: Dejligt med to mål og clean sheet

Brent McGrath er klar over, at det ikke var FC Fredericias bedste præstation i denne sæson, da man søndag eftermiddag slog Næstved med 2-0, men mener alligevel at sejren var fortjent.

Med sine to mål mod Næstved var den australske angriber, Brent McGrath, selvfølgelig stærkt medvirkende til, at FC Fredericia sikrede sig sæsonens første udebanesejr og dermed fortsat topper Bet25 Ligaen.

Og med dagens to scoringer er McGrath nu oppe på tre scoringer i to kampe for FC Fredericia i Bet25 Ligaen, og selvom angriberen glæder sig over at have fået en god start på opholdet i Fredericia, så er han også meget tilfreds med at hente de tre point, til trods for spillet ikke var prangende hele vejen igennem dagens kamp.

– Det er rigtig lækkert at stå her bagefter og have scoret to mål. Men at vi også står her med et clean sheet efter en kamp, som slet ikke var vores bedste, det er næsten det vigtigste, siger Brent McGrath efter kampen.

– Formår vi at holde nullet i vores kampe, så taber vi ikke, og derfor er vi rigtig glade som hold for, at vi endnu engang står stærkt i defensiven og får et clean sheet på en dag, hvor tingene ikke fungerer optimalt rent offensivt. Vi skaber ikke mange chancer, men vi er til gengæld effektive i de to situationer, som fører til vores scoringer, så jeg synes, at det er fortjent, at vi vinder.

Admir Catovic var manden bag begge oplæg til McGraths scoringer, og svensk-bosnieren får også et par rosende ord med på vejen af den australske angriber.

– Admir er en rigtig dygtig spiller, og vi forstår hinanden godt. Han har et utrolig godt blik for spillet, og han har en fornem teknik, så han også kan føre det ud i livet. Og det beviser han flot ved målet til 2-0, hvor han er omringet af fire spillere, men alligevel formår at holde hovedet koldt og spille mig helt fri, så jeg kan score, siger McGrath.

Med sejren over Næstved står FC Fredericia nu noteret for 14 point. Et enkelt mere end Vendsyssel FF, som indtager Bet25 Ligaens andenplads.

/FS

Brent3


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA