Nyheder

22/05-2016
McGrath: Det har været amazing

13262671_10209367052124205_1043756314_o

Brent McGrath forlader FC Fredericia til fordel for Esbjerg fB, når denne sæson er slut, og det er et skifte, han glæder sig til, men det er også på mange måder vemodigt for den 24-årige angriber, der søndag sikrede FC Fredericia et enkelt point mod FC Roskilde.

“Det er en del af gamet. Det bliver svært at sige farvel til drengene – vi har det rigtig godt sammen. Det samme gør sig gældende for trænerteamet, men det bliver dejligt at komme af sted og spille med de store drenge igen,” siger Brent McGrath.

Brent McGrath kom til klubben sidste sommer efter ophold Thailand, og han har været meget glad for sin tid i klubben.

“Det har været fantastisk for mig. Først under Ove Pedersen og så nu under Jesper Sørensen. Og så var det fedt at score i den sidste kamp på Monjasa Park foran vores fans. Det var dejligt og fantastisk,” siger han med henvisning til sit udlignende mål til 3-3 på straffespark i søndagens kamp mod FC Roskilde.

Australieren kom til Danmark som 15-årig og begyndte at spille fodbold i Brøndby, hvor han senere skulle få en pæn portion kampe i Superligaen. Herefter gik turen tilbage til hjemlandet, inden han drog til thailandsk fodbold.

Efterfølgende var det tid til at prøve sig af i europæisk fodbold igen, og FC Fredericia stod klar med en kontrakt – og det har betydet meget for McGrath, at FC Fredericia tog ham ind sidste sommer.

“Det har betydet rigtig, rigtig meget. Jeg var i Thailand, så da jeg fik chancen for at komme hertil, sagde jeg ja med de samme. Jeg har fået meget spilletid og heldigvis scoret nogle mål, og det er det, der skal til for at tage skridtet op. Så for mig har det fra dag ét været en drøm, der er gået i opfyldelse. Min tid her har været amazing,” siger McGrath.

Brent McGrath fik gult kort i søndagens kamp, som derfor blev hans sidste for FC Fredericia – han har karantæne mod Lyngby på lørdag.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA