Nyheder

11/05-2016
Mikkelsen reddede point i Næstved

fc-køge_8225
Foto: Joan Barløse

Thomas Mikkelsen var en absolut afgørende faktor for FC Fredericia, da turen onsdag aften gik til Næstved. Flere store klasseredninger i løbet af kampen sikrede, at det blev til et enkelt point i en kamp, hvor FC Fredericia aldrig nåede ret langt over bundniveauet.

Første halvleg startede meget symptomatisk med en gigantchance til Næstved allerede efter et halvt minut. Patrick Hansen lossede til et fladt indlæg og smadrede den ind på den ene opstander – så var kampen ligesom i gang.

FC Fredericias største mulighed i første halvleg kom efter knap ti minutter, da Dennis Høegh forsøgte sig med et hårdt, fladt spark på mål. Men Sebastian Olsen snuppede den i Næstved-målet.

Første halvleg blev dog ikke på nogen måde sindsoprivende. Når der kom en chance, var det gerne efter tilfældigheder.

Mikkelsen blev afgørende
I anden halvleg fik FC Fredericia heller aldrig gang i den. Den tålmodighed og boldbesiddelse, som har kendetegnet holdet i foråret, var ikke til stede. I stedet blev den afgørende aflevering forsøgt slået alt for hurtigt, og det betød, at bolden blev smidt væk tonsvis af gange.

Chancer var der ikke mange af. Ikke i forhold til hvad Næstved producerede i hvert fald. Særligt Stefan Nygaard var flittig til at komme frem til chancer – men Thomas Mikkelsen leverede den ene pragtredning efter den anden og leverede en stærk, stærk præstation i målet.

Det blev til ét point i Næstved, og det skal vi være glade for.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA