Nyheder

24/07-2016
Nederlag i åbningskampen

fc-roskilde_5545

FC Fredericia fik en skidt start på sæsonen, da modstanderen søndag hed Skive IK i sæsonens første kamp. På trods af et føringsmål meget hurtigt inde i første halvleg, måtte FC Fredericia se sig slået med 2-1 i Skive.

Frans Dhia Putros stod for føromtalte føringsmål efter bare ni minutter. Oliver Feldballe lagde på frispark bolden ind i hovedet på forsvarsspilleren, som sikkert stangede bolden i mål uden chance for Skive-keeperen.

Herefter overlod FC Fredericia for meget af spillet til hjemmeholdet, som efter en halv time udnyttede overtaget til at bringe sig på 1-1. Bolden blev ikke clearet, og pludselig stod Jesper Henriksen helt blank foran mål og kunne roligt lægge bolden ind i nettet.

10 minutter inde i anden halvleg kom afgørelsen, da rutinerede John Dyring hamrede bolden af sted langt ude fra. Bolden blev rettet af og endte i mål bag Thomas Mikkelsen, som ikke blev levnet mange chancer for at snuppe den bold.

Det blev dermed ikke den ønskede start på den nye sæson. I næste weekend gælder det oprykkerne fra Fremas Amager, som venter på Sundby Idrætspark.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA