Nyheder

07/05-2017
Nederlag i Næstved

Putros_aergerligFoto: Joan Barløse

En knap så god første halvleg kostede dyrt for FC Fredericia, der endte med at tabe 2-0 i Næstved.

Efter en god stime med point i de seneste fire kampe måtte FC Fredericia lide et 2-0-nederlag i udekampen mod Næstved.

Jesper Sørensens mandskab kom dog bedst fra start i Næstved. Et Fredsted-indlæg ramte panden på Oliver Feldballe, men sidstnævnte kunne ikke nå at dreje bolden udenom målmanden.

Tre minutter senere modtog Kristoffer Munksgaard bolden. På forunderligvis driblede han sig igennem FC-forsvaret og sparkede bolden ind bag en chanceløs Thomas Mikkelsen.

Et kvarter inde i kampen knaldede hjemmeholdets angriber Jeppe Illum til bolden og hamrede den helt op i hjørnet. 2-0.

FC havde i første halvleg lidt svært ved at finde det spil, der havde sikret dem så mange point på det seneste. Holdene gik derfor til pause med stillingen 2-0.

Udeholdet kom markant bedre ud til de sidste 45 minutter. Efter få minutter spillede Mamadou bolden videre til Andreas Oggesen, der desværre sendte den over mål.

Det gode spil kom i periode også tilbage til FC, som da Feldballe spillede Fazlagic i dybden. Den hurtige kantspiller måtte dog se sin afslutning blive snuppet af Næstved-keeperen.

Med 15 minutter tilbage på uret blev FC reduceret til 10 mand. Christian Ege modtog sin anden advarsel, da han bremsede en kontra.

Til trods for at være en mand i undertal var FC farligst, men der kom ikke flere scoringer i kampen. Den endte derfor med 2-0 til hjemmeholdet.

FC spiller igen på torsdag, når de skal en tur til HB Køge.

 


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA