Nyheder

15/06-2017
Niels Letort forlænger

Niller

Midtbanespilleren Niels Letort har skrevet under på en etårig aftale med FC Fredericia.

I løbet af de seneste uger har FC Fredericia forlænget med flere spillere fra den seneste sæson, og nu er endnu en kommet i hus. Niels Letort har skrevet under på en kontrakt, der holder ham på Monjasa Park i et år.

Og det glæder direktøren Stig Pedersen, at Niels og mange andre har forlænget samarbejdet.

– Jeg er glad for, at vi er blevet enige med Niels. Han har været en fast del af førsteholdet, og han har fået en del kampe. Han er stadig ung, og vi forventer, at han kan udvikle sig meget her i Fredericia, siger Stig Pedersen og fortsætter.

– Det glæder mig også, at vi har formået at forlænge aftalerne med så mange fra den seneste sæson. For halvandet år siden ansatte vi Jesper Sørensen, og det er vigtigt for os, at vi kan fastholde en kontinuitet på holdet, og at vi kan fortsætte vores udvikling, fortæller Stig Pedersen.

FC Fredericia har allerede hentet to spillere i Alexander Nybo og Anders Holvad, og direktøren regner med, at der kommer flere forstærkninger til holdet. – Vi er tæt på at have vores trup, men vi mangler stadig to-tre spillere endnu, og vi satser på at få dem i hus hurtigst mulig, så vi kan forberede os bedst muligt til sæsonstarten, lyder det fra Stig Pedersen.

Den 30. juli starter Fredericia den nye sæson ude mod Esbjerg.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA