Nyheder

04/11-2015
Nissen: Det går fremad

Christian Nissen kan begynde at se enden på genoptræningen ovenpå sin hjernerystelse, som han pådrog sig mod Skive sidst i september – og forventes derfor snart tilbage i fulde omdrejninger.

FC Fredericia jagtede indædt reduceringen mod Skive på Spar Nord Arena 30. september, eftersom man var bagud med 0-2. Derfor blev boksangriberen Christian Nissen kastet ind for at skabe ravage i Skive-feltet, og kort før tid var han faktisk tæt på at få reduceret, da et hjørnespark blev slået tæt ind foran mål, hvor FCF-angriberen i hård duel med Skive-forsvaret kom først på bolden med sin pandebrask.

Desværre strøg bolden over mål, alt imens Nissen faldt til jorden. Duellen med keeper og forsvarsspiller resulterede nemlig i en pådraget hjernerystelse, hvilket betød en pause på cirka seks uger for angriberen. Men nu er der så småt lys for tunnelen.

– Det går fremad med at komme mig helt ovenpå hjernerystelsen, og der er fra dags dato kun én uge til, at jeg atter må spille fodbold med resten af holdet. Så det er super-dejligt at tænke på, siger Christian Nissen og fortsætter.

– I løbet af de sidste par uger, er træningen blevet optrappet betydeligt fra minimal aktivitet på en kondicykel til nu at være løb med høj intensitet. Ligeledes er jeg begyndt at lave teknisk træning med vores fysioterapeut samt diverse øvelser for mine øjne, så alt i alt positivt.

Det er ikke første gang, at Nissen må sidde udenfor på grund af en hjernerystelse. Det har han nemlig prøvet to gange tidligere i sin karriere, og det er nogle erfaringer han har taget med sig.

– Jeg har denne gang været meget påpasselig med at gå i gang igen, ligesom jeg også hele tiden har mærket efter på kroppen, hvordan det føles i forbindelse med optrapningen af træningen. Hele forløbet har været en svær balancegang mellem rigtigt gerne at ville i gang og spille igen, men samtidig har konsekvenserne af en hjernerystelse hele tiden ligget i baghovedet. Derfor har jeg taget mine forhold, og ladet det gå sin naturlige gang, så jeg kommer tilbage uden gener.

Nissen har spillet 14 kampe for FC Fredericia og scoret et enkelt mål.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA