Nyheder

19/04-2017
Nu kommer målene også

Jesper og MortenFoto: Joan Barløse

FC Fredericia er begyndt at score tidligt i kampene, og det har blandt andet ført til to sejre i streg mod to af topholdene i NordicBet Ligaen.

1-0 og 2-0. Det har været cifrene i FC Fredericias favør efter to svære kampe mod henholdsvis storsatsende Vendsyssel og andenpladsen i NordicBet Ligaen Skive.

Men egentlig er der ikke sket så meget anderledes for holdet siden starten af foråret. Spillerne kommer stadig til et hav af gode muligheder, men én ting har ifølge cheftræner Jesper Sørensen været nøglen i de seneste kampe.

– Nu har vi fået lidt mere omsætning (på vores chancer, red), og bare det at vi kommer foran i kampene giver os mere ro. Det er primært dét, der har være forskellen på det seneste, siger Jesper Sørensen.

Og det er da også en cheftræner, der er tilfreds, med det han ser fra sit hold i øjeblikket.

– Set gennem en længere periode, synes jeg, vi har set rigtig solide ud defensivt – vi havde et par udfald på én enkelt halvleg mod AB. Det er den eneste halvleg, vi har lukket mål ind i ud af de sidste 10. Det er meget godt, lyder det fra FC Fredericia-træneren.

Kigger man længere frem på banen, skal man heller ikke lede længe efter de positive aspekter.

FC Fredericia spiller sig til en del chancer i kampene, og nu er bolden også begyndt at ryge ind på den rigtige side af nettet. Og det kan man i den grad takke en bestemt spiller for.

– Det betyder rigtig meget, at Morten Beck scorer. At han nu har scoret to kampe i træk giver for det første ham en del selvtillid, men det giver også holdet en tro på, at vi har spillere, som kan score i kampene. Det er også med til at lette presset på den enkelte spiller, fortæller Jesper Sørensen og fortsætter:

– Det er klart, at som træner vil du gerne se din angriber score. Men seneste mod Skive var det ikke kun målet, han bidrog med. Hans præstation var klart med pil opad i den kamp. Så det ser rigtig godt ud for ham og for holdet.

På søndag venter næste kamp for FC Fredericia, når spillerne forhåbentlig kommer hjem med point fra Nykøbing.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA